Ce ofera becurile LED in plus fata de toate celelalte optiuni de pe piata

Multi producatori au facut corpuri de iluminat cu LED-uri pentru foarte multe medii. Acestea pot fi aplicate pe strazi in gradini, in birouri, in fabrici sau in case. Odata cu instalarea uni  bec cu LED-uri in casa, se realizeaza economii semnificative la factura de energie electrica, deoarece consuma mult mai putina energie decat sistemul de iluminat traditional. Chiar mai putin asa-numitele becuri eficiente din punct de vedere energetic, care folosesc acelasi principiu ca si tuburile fluorescente.. LED-urile sunt sigure, deoarece acestea functioneaza pe baza de curent continuu de joasa tensiune. Acest lucru reduce foarte mult accidentele de electrocutare interne si previne descarcarile neplacute de lampi si aplicatii. Exista pe piata o mare varietate de corpuri de iluminat cu LED-uri, cu forme variate si modele indraznete.

Becurile cu LED, ajuta foarte mult la respectarea mediului inconjurator. In plus, productia scazuta de CO2 care nu atinge temperaturi foarte ridicate ajuta la scaderea consumului de energie. Toate acestea vor ajuta, in final ca factura noastra la energie sa fie una scazuta considerabil la final de luna.

De interes:  Scapa rapid si eficient de impas cu ajutorul serviciilor agentiei de amanet auto Pantelimon

Durata de viata a Led-urilor este ne superioara becurilor obisnuite.

Au o calitate mai mare a luminii distribuite astfel incat daca nu iti plac reflexiile de lumina atunci cand lucrezi, becul led este solutia optima.

Un alt avantaj pe care il avem de la becurile led este ca nu trebuie sa asteptam un timp indelungat pana ca acestea sa ajunga la intensitatea lor maxima. Acest avantaj face ca becurile alimentate cu LED-uri sa fie ideale pentru medii in care este nevoie de o intensitate uniforma, pentru zonele de studiu sau de lucru etc.

LED-ul este singura sursa de lumina versatila pana la punctul de a produce intregul spectru de culori (2800K la 5000K), de la alb rece, la cald, prin albastru, verde, galben, rosu, etc.

Cu ajutorul sistemului RGB (Red Green Blue); tehnologia capabila sa emita lumina intr-o varietate aproape infinita de culori din combinatia celor trei culori fundamentale – astfel incat poate schimba mediile, cu intensitate mai mare sau mai mica si cu niste culori diferite doar cu acelasi sistem de iluminare, intr-o clipita. Indiferent de temperatura de culoare pe care o alegeti, veti avea intotdeauna o lumina curata, pura, care faciliteaza citirea sau vizualizarea obiectelor fara oboseala a vederii.

De interes:  De la blocarea Drumului European 70, la marș cultural pentru revitalizarea stațiunii Băile Herculane

Lampile cu LED-uri sunt mult mai rezistente la socuri si chiar si cele cu bec de sticla pot continua sa functioneze daca se rup…

Datorita emisiilor scazute de lumina UV si infrarosu, acestea sunt perfecte pentru iluminarea materialelor sensibile la caldura. In plus, din cauza emisiilor scazute de UV, acestea atrag mai putine insecte.

Posibilitatea de a alimenta la 12 si 24 volti, permite conectarea la retelele care utilizeaza baterii sau panouri solare ca surse de alimentare. Riscul de electrocutare este, de asemenea, foarte redus.

Dupa puteti vedea, led-ul a devenit cea mai buna alternativa la becurile cu halogen. In plus, ele au numeroase avantaje care vor face trecerea de la una la alta mult mai suportabil. Nu exista nicio indoiala ca toate aceste schimbari ne vor ajuta sa imbunatatim mediul si sa luptam impotriva schimbarilor climatice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.