Ce îşi doreşte o femeie? – Banat FM

Ce îşi doreşte o femeie?

Atât de putin și atât de mult in acelasi timp. Sa fie mângâiată atunci cand lacrimile ei cern palmele. Sa fie usor îmbrățișată atunci cand trupul ei striga incet-șoptit. Sa fie tare îmbrățișată atunci cand este singurul lucru pe care inima il cere. Isi doreste sa fie sărutată pe buzele-i moi dar si pe ochii ce pictează viata. Sa fie alintata atunci cand sufletul ii rade si atinsa blând in ganduri. Isi doreste sa danseze. Rareori singura si-acompaniata-n rest de mișcări diafane.

O femeie isi doreste sa faca dragoste. Cand trupurile se unesc si canta in duet acelasi vers neterminat al celor doi. O femeie isi doreste sa fie adorata, din pragul dimineților amare si pana-n toiul noptilor ascunse-n luna. O femeie isi doreste sa fie uneori lăsată in pace iar alteori sa nu-ti întorci privirea de la ea. Isi doreste un copil sau poate chiar mai multi. Pentru a duce mai departe Frumusețea. Si iubirea ce o poarta-n sân si prin toti porii. O femeie isi doreste sa fie iertata. Atunci cand uneori greșește. Sa rămâna atunci cand are pentru ce lupta si sa plece atunci cand inima ii spune „Gata”. Sa fie protejata lin de răul lumii si ocrotita ca o floare cu miros atat de rar.

De interes:  Ed Sheeran şi rapperul Stormzy fac o echipă de milioane care ia cu asalt câmpiile britanice pe remixul piesei „Take Me Back to London” – Banat FM

O femeie isi doreste sa fie ascultata. Atunci cand ceilalti raman aievea surzi la corul vietii. Isi doreste sa fie admirata, in gând sau in ecou dar sa ii spui. O femeie isi doreste sa privească in oglinda. Atât in cea a sufletului cat si in cea de pe perete. O femeie isi doreste fapte dar si cuvinte presărate-usor. Isi doreste liniște. Atat in interior cat si afara. Totul sau nimic.

O femeie isi doreste sa fie Femeia. Departe de măști si simulacrul vietii.

Insa, cel mai mult, o Femeie isi doreste un barbat. Dar nu orice barbat. Un barbat care sa-i poată oferi tot ce e scris mai sus.

Si totuși, o Femeie isi doreste sa fie iubita de barbatul pe care il iubeste. Si atat! 🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.