După ce reprezentanțăii Parchetului European au ridicat mai multe acte din sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, cei de acolo vin cu precizări. Ei spun că nu a fost vorba despre descinderi ci despre o vizită, iar activitatea ADR Vest nu este în nciun fel vizată.

„În data de 28 iunie 2022 a avut loc la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) din Timișoara, vizita reprezentanților Parchetului European. Scopul acestei vizite a fost acela de a identifica și obține documente privind finanțarea din fonduri europene a șase societăți comerciale, care au depus proiecte la ADR Vest, pe Axa 2 Prioritatea de Investiții 2.1A-Microîntreprinderi. Dintre acestea cinci proiecte sunt în implementare, iar unul a fost respins.

Menționăm faptul că vizita reprezentanților Parchetului European nu a vizat și nu vizează activitatea Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest, și nici a persoanelor angajate în cadrul ADR Vest, ci doar preluarea documentelor care au stat la baza acestor finanțări, documente care sunt doar în posesia ADR Vest.

De interes:  CHA CHA LITIX! Episodul 52. Nici cămătăria nu mai e ce a fost

În acest sens, angajații ADR Vest au pus la dispoziția reprezentanților Parchetului European toate documentele care au fost solicitate.”, au precizat aceștia. 

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.