Cauzele incendiului care a dus la evacuarea a 600 de angajați ai unei fabrici din Timișoara

Peste 600 de persoane au fost evacuate, miercuri, în urma unui incendiu în subsolul unei hale de producție și depozitare produse finite elemente automotive, la Continental Automotive, din Timișoara.

Pompierii au fost anunțați prin SNAU 112 despre producerea unui incendiu în subsolul unei hale de producție și depozitare produse finite elemente automotive la un operator economic de pe strada Siemens,Timisoara. 

În urma informațiilor primite, s-a dispus alertarea Detașamentului 1 si 2 Timisoara care s-au deplasat la locul intervenției cu 3 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și autoscara S42 din cadrul Detașamentului 2. 

Din primele informații, s-au autoevacuat un număr de 334 de persoane. De asemenea, preventiv au fost evacuate încă 306 persoane dintr-o hală alăturată. 

Evenimentul este în dinamică. Au fost cerute in sprijin, ventilatoare (Det 2), autospeciala CBRN, autospeciala de stingere Cobra (Det 2). 
La fata locului sunt un număr de 3 ofițeri și 24 subofițeri.

Pentru coordonarea intervenției a fost activată grupa operativă.

De interes:  100% TU DECIZI! Viorel Ștefan, numire cu cântec la Curtea de Conturi a UE

Din  fericire, în urma incendiului nu s-au înregistrat victime. 

În urma incendiului, inspectorii din cadrul inspecției de prevenire au aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 5000 lei pentru exploatarea instalației electrice și echipamente în condiții necorespunzătoare care au condus la producerea unui incendiu.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.