manager-live-studio-alexandra

Toata lumea se intreaba care sunt castigurile reale din videochat si daca modelele care lucreaza in acest domeniu au un salariu videochat sigur si decent sau pur si simplu toate cifrele care circula in mediul online si nu numai sunt doar speculatii.

Ei bine, in acest sens am decis sa vorbim cu echipa Live Studio pentru a afla care sunt castigurile pe care un model de videochat le poate obtine intr-o singura luna. Prin acest articol speram sa raspundem tuturor curiozitatilor despre banii care se castiga din videochat.

Castigurile depind foarte mult de orele petrecute online

Unul dintre primele lucruri pe care ar trebui sa le precizam este faptul ca nici macar in videochat banii nu se obtin chiar atat de usor precum pare. La fel ca in orice alt domeniu, banii se castiga muncind. Iar un model de videochat nu poate obtine sume fabuloase de bani fara a depune eforturile necesare.

De interes:  30 septembrie – Banat FM

Mai exact, un model de videochat Live Studio castiga in functie de cat timp petrece online. Iar pe site-ul Live Studio exista un calculator cu ajutorul carora poti aproxima sumele pe care le poti obtine in functie de numarul de ore petrecute online:

  • 4 ore online pe zi = minim 800$ pe luna;
  • 6 ore online pe zi = minim 2000$ dolari pe luna;
  • 8 ore online pe zi = minim 5000$ pe luna;
  • 10 ore online pe zi = minim 8000$ pe luna.

Practic, castigurile depind in primul rand de implicarea modelelor de videochat. Cu cat acestea isi doresc sa obtina mai mult, cu atat si sumele obtinute vor fi mai mari. Desigur ca exista si alte detalii de care depind castigurile unui model de videochat precum arta conversatiei, aspectul fizic sau atitudinea si comportamentul modelului.

Salariu garantat pentru modelele Live Studio

Salariul inspira insa foarte multa siguranta iar unele persoane nu pot renunta la aceasta siguranta atat de confortabila. De aceea Live Studio a decis sa le intampine pe aceste persoane cu o oferta foarte atragatoare si interesanta.

De interes:  PESTE 80.000 DE ELEVI DIN LICEE PROFESIONALE VOR PRIMI BURSE DIN FONDURI EUROPENE

Mai exact, daca esti la inceput de drum si ai decis sa colaborezi cu Live Studio, insa te-ai obisnuit cu salariul garantat de la vechiul job, atunci vei primi si aici salariul garantat in 2 perioade. Asta inseamna nici mai mult si nici mai putin de 75% din castigurile pe care le incasezi. Practic, vei obtine sume foarte mari de bani atata timp cat vei da dovada de daruire si implicare.

De asemenea, foarte important este si faptul ca in videochat nu exista plafonare. Nu exista limite atunci cand vine vorba despre castigurile pe care le poti obtine. Cu cat muncesti mai mult, cu atat si sumele de bani care iti vor intra in cont vor fi mai mari.

logo-live-studio-bucurestiSeriozitatea, daruirea si implicarea sunt mereu rasplatite de Live Studio cu comisioane mari, zile libere, bani de buzunar pentru vacante dar si multe alte beneficii. Cu toate ca la un moment dat iti vei permite si tu toate aceste lucruri, gestul in sine este cel care conteaza cel mai mult.

De interes:  Doctoratul lui Florian Coldea, o singură lucrare, trei controverse. Cum și unde a dispărut – VIDEO

Live Studio sustine si promoveaza performanta, iar daca vrei sa te bucuri si tu de sumele imense care se pot castiga in acest domeniu, atunci ar trebui sa alegi cel mai bun studio de videochat din Bucuresti: Live Studio!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.