ediagnoza

Piata este plina de instrumente de diagnoza auto care vin cu o gama variata de functii si caracteristici in functie de nevoile fiecaruia.

Exista multe argumente pro si contra pentru multe dintre marci si modele pe care le ofera fiecare marca in parte, dar intotdeauna spunem ca factorii importanti sunt:

  • Cat de stabil este brand-ul? Acesta creste pe piata sau este in scadere? – Acestia sunt factori importanti de luat in considerare atunci cand faceti o investitie mare intr-un tester de diagnoza pe care doriti sa va bazati in viitor
  • Care sunt principalele functii ale testerului si ce acoperire ofera (citire / stergere coduri de eroare, functii de serviciu, codare, actiuni etc.)
  • Cum functioneaza actualizarile? (Pentru cat timp este gratuit? Care sunt costurile ulterioare?). Asigurati-va ca nu sunteti obligat sa continuati sa platiti taxe si va treziti cu eventuale penalitati.

Autel

  • Sunt o companie noua si inovatoare, fondata in 2004, dar care a crescut cu peste 100% in fiecare an. Angajatii acestei companii aproape s-au dublat ca si numar intre 2012 si 2016, ceea ce va ofera un indiciu bun al calitatii si cererii acesti marci pe piata de profil.
  • Se contreaza sa fie cel mai buni. S-au extins mult la fel ca alte marci de renume, in ceea ce priveste furnizarea de diagnostica, functii, echipamente pentru schimbarea anvelopelor si multe altele. Acestia si-au creat primele vehicule de pasageri iar scopul lor este sa stapaneasca acest domeniu si sa devina lideri ai industriei in acest domeniu inainte de a ramifica in alte zone. Acesta este un lucru cu adevarat de respectat.
  • Pretul celor de la Autel este perfect echilibrat. De asemenea, preturile sunt destul de mici, ceea ce poate fi adesea un lucru ce ii induce in eroare pe clienti in ceea ce priveste specificatiile produsului si calitatea acestuia. Toate testerele Autel au specificatii de ultima generatie, sustinute de un software excelent. Pretul acestora este de gama medie pe piata instrumentelor de diagnoza pentru un produs de o calitate superioara.
De interes:  4 modalități de a-ți face strategia de marketing mai eficientă în 2021

Launch

  • Launch a fost una dintre primele companii independente care a lansat instrumente de diagnosticare universala in anii 1990, au avut intotdeauna o cota de piata mare, cu multa experienta in industrie.
  • Unul dintre motivele principale pentru care Launch este atat de popular este faptul ca are un pret foarte bun de achizitie. In ceea ce priveste raportul calitate – pret nu veti putea gasi un produs mai bun.
  • Launch nu ofera doar instrumente de diagnoza auto ( vezi testerele de diagnoza auto Launch chiar aici) dar si soft-uri de diagnosticare pentru camioane! De asemenea, ofera o gama larga de alte echipamente necesare intr-un garaj.
  • Singurul lucru mai putin bun pe care il putem spune in comparatie cu Autel este ca firma pare sa incetineasca cresterea in ultima perioada. (Autel are, de asemenea, un standard mai ridicat de calitate a produselor in general).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.