Deși premierul Viorica Dăncilă n-a avut loc la Summitul de la Sibiu, explicația fiind că fiecare țară are un singur reprezentant, totuși în încăpere a fost și un reprezentant extrem de medaliat și unanim apreciat al județului Caraș-Severin.

Este vorba de celebra apă minerală Aura din Munții Dognecei, care se îmbuteliază la Ocna de Fier și care a fost pe masa șefilor de stat și de guvern prezenți la Sibiu. ”Aur’a la EU Summit Sibiu 2019. Suntem onorati pentru prezenta la Summit alaturi de liderii Europei. Va multumim pentru alegerea facuta si uram la randul nostru La Multi Ani, Europa! Si EU Yes la vot!” au scris reprezentanții companiei pe pagina de facebook a celebrei Aura.

Apa Aur’a provine din Izvorul Ursoanea, situat la Ocna de Fier (județul Caraș Severin), la poalele Masivului Cracul de Aur din Munții Banatului. Izvorăște din munte și ajunge la suprafaţă filtrată natural prin straturi de nisip, pietriş cu nisip, bolovănişuri, argile şi pământ vegetal. Acest proces natural îi atribuie proprietăţi unice: pH 8.28, conţinut de coloizi de aur şi argint, absenţa materiilor organice.

De interes:  CHA CHA LITIX! Episodul 146. Cu ce s-a vaccinat Bill Gates

Din dorința de a păstra nealterate aceste proprietăți, îmbutelierea se realizează la sticlă, conform standardelor de calitate, într-o fabrică modernă, pe o linie complet automatizată, situată în imediata apropiere a izvorului scriu producătorii pe pagina de internet a produsului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.