Problemele de sanatate pot sa apara la orice varsta, iar nivelul de disconfort isi va pune amprenta atat asupra starii generale de bine, cat si asupra persoanelor dragi din jur. Fie ca vorbim despre neplaceri la nivelul canalului auditiv sau la nivelul cailor respiratorii, vizita la medicul specialist este un punct bun de pronire in remedierea disconfortului. In cazul in care aveti probleme grave de respiratie, acesta va poate recomanda tratamentul si utilizarea unor canule traheale in vederea recapatarii sanatatii.

De cele mai multe ori, medicul va apela la o interventie chirurgicala numita traheostomie. Aceasta reprezinta introducerea canulelor traheale in trahee printr-o stoma realizata in prealabil de catre medic, in cadrul operatiei. In acest fel se va face legatura dintre cavitatea traheala si aerul atmosferic, stabilind un echilibru care permite ventilatia corespunzatoare si in conditii de maxima siguranta.

Canule traheale, rezolvarea problemelor acute de sanatate inca din cele mai vechi timpuri

De interes:  CSM Reșița se întoarce cu o victorie după amicalul cu Ripensia UVT Timișoara – Banat FM

Operatiile care implica inroducerea unor canule traheale dateaza inca din cele mai vechi timpuri. Bineinteles, gratie tehnologiilor moderne care ne inconjoara la tot pasul, aceste instrumente au suferit modificari majore care vizeaza in mod special gradul de confort si de succes.

Pacientul va observa imbunatatiri substantiale inca din primele zile, iar starea de bine generala a organismului isi va recapata fortele. In plus, pe piata se regasesc zeci de modele special concepute pentru nevoile dumneavoastra. Medicul va fi in masura sa va poata recomanda dispozitivele ideale, iar siguranta este garantata.

  1. Canule traheale siliconate flexibile

Acest dispozitiv imbina tehnologiile moderne cu functiile clasice de tratament. Este confectionat din silicon, un material flexibil si care este sigur atat pentru pacient, cat si pentru mediul inconjurator. Se gaseste intr-o gama variata de optiuni, cum ar fi: cu balonas, cu fenestrate pentru vorbire, cu aspiratie si balonas sau o combinatie a optiunilor mai sus mentionate. Desigur, medicul va sti sa va recomande instrumentul perfect pentru dumneavoastra.

  1. Canule traheale siliconate pentru copii
De interes:  Vile de inchiriat - Mamaia Nord

Dupa cum spuneam la inceput, problemele de sanatate nu tin cont de varsta. In acest fel, specialistii au conceput dispozitive medicale gandite special pentru cei cu varsta cuprinsa intre o zi si 18 ani. Gradul de siguranta este sporit, iar confortul este elementul cheie care sta la baza acestei interventii. Materialul folosit este flexibil si lipsit de latex, fiind potrivit pentru cei care au anumite alergii. De asemenea, dimensiunile sub care se gasesc aceste canule pornesc de la 3.0 milimetri si pot ajunge pana la 6.5 milimetri.

  1. Canule siliconate pentru buton fonator

De asemenea, canulele pentru buton fonator asigura un grad sporit de confort, indiferent de gravitatea situatiei. Acest lucru se datoreaza materialulul din care este conceput produsul si care este in deplina concordanta cu reglementarile care tin de poluare si de mediul inconjurator. Totodata, sunt existente doua versiuni lungi, respectiv scurte pentru a se potrivi excelent in orice situatie. Avantajul principal al acestor canule este faptul ca nu trebuie purtate in lipsa curelusei prin sistemul primedistrip. In acest fel, prinderea confera siguranta, confort, cat si discretie maxima.

De interes:  Colegiului Național „Traian Lalescu” din Reșița reabilitat prin Regio-POR

Wesound.ro specialistii problemelor care iti ot afecta sanatatea

Daca in ultima vreme problemele de sanatate va dau mari batai de cap este important sa va prezentati la medicul specialist. Acesta este in masura sa va recomande o schema de tratament si diferite dispozitive medicale cu rata mare de succes. In acest fel, expertii de la wesound.ro vin in ajutorul dumneavoaastra si va prezinta un catalog medical variat si cu potential impresionant de calitate.

De la canule traheale la aparate auditive prescrise pe baza unui test de tip audiograma, toate aceste instrumente asigura un grad ridicat de confort. Astfel, viata va putea fi din nou traita la intensitate maxima!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.