Cand este momentul potrivit pentru tratamentul de implant de par

Problema subtierii parului, a caderii parului sau a alopeciei nu tine cont de varsta. Astfel de situatii pot sa afecteze atat persoane de 20-30 de ani, cat si persoane care au trecut de 50 sau 60 de ani. Din acest motiv foarte multa lume se intreaba cand este momentul potrivit pentru a apela la un tratament de implant de par.

Caderea parului afecteaza adesea increderea de sine si imaginea pe care oamenii o au despre ei. Din acest motiv foarte multi se intreaba cand trebuie efectuat tratamentul de transplant de par.

Multe informatii recomanda ca cel mai bun moment este acela in care alopecia atinge faza finala, acest lucru avand loc de obicei in jurul varstei de 30 de ani. Insa acest lucru nu este neaparat o regula general valabila.

Implantul de par este un tratament recomandat de specialist

Indiferent de varsta, decizia cu privire la urmarea tratamentului de implant de par trebuie luata doar in urma consultarii unui medic specialist. Acest lucru datorita faptului ca fiecare persoana are nevoie de o anumita abordare si fiecare pacient este un caz individual. Din punct de vedere tehnic implantul de par poate fi realizat la orice varsta.

De interes:  ASE răsplătește performanța. Studenții cu rezultate remarcabile, premiați cu icoane de valoare, în parteneriat cu Patriarhia Română

Este adevarat ca exista diferite pareri, insa procedura implantului de par a avansat foarte mult si din acest motiv atat persoanele tinere, cat si persoanele in varsta pot beneficia de rezolvarea problemei cauzate de alopecie.

Pentru persoanele tinere cel mai des este intalnita situatia in care caderea parului are loc in zona tamplelor, acolo unde se formeaza asa-numitele golfulete. Acestea pot fi deranjante din punct de vedere vizual si cel mai adesea tinerii solicita tratamentul de transplant de par pentru a reface linia frontala a scalpului.

Exista situatia in care alopecia poate avansa in cazul persoanelor tinere. In astfel de situatii va fi nevoie de o interventie suplimentara pentru a indesi ulterior zonele afectate. Insa pana cand o astfel de situatie poate sa apara, pacientul se va putea bucura de increderea in aspectul fizic si isi va regasi stima de sine ori de cate ori se va uita in oglinda.

Pentru pacientii in varsta este important de punctat faptul ca nu exista vreo limita de varsta in cazul transplantului de par. Singurul aspect important de punctat este nevoia ca pacientul sa aiba o zona donatoare sanatoasa pentru a efectua un implant de par care sa se ridice la nivelul asteptarilor pacientului.

De interes:  Laura Olteanu si creatiile sale de lux

Costurile tratamentului de transplant de par

Foarte multi pacienti se intreaba care sunt costurile cu implantul de par. Trebuie punctat faptul ca nu exista un cost standard si ca fiecare pacient in parte este evaluat de medicul specialist, urmand sa primeasca un cost dupa evaluarea initiala si dupa discutarea planului de tratament.Costurile variaza si in functie de numarul de interventii.

Multi pacienti se intreaba daca transplantul de par poate fi realizat de mai multe ori. Acest lucru este posibil daca zona donatoare a pacientului permite extractia firelor de par si implantarea in zona afectata de alopecie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.