Echipele de salubrizare  lucrează în continuare cu utilajele specializate pentru stropirea și spălarea străzilor, mai ales cele cu trafic intens.

 

Sunt stabilite 3 trasee principale care cuprind 75 de străzi, în cea mai mare parte artere principale, dar și străzi conexe, cu suprafața totală de aproape 400.000 mp.

 

Se diminuează disconfortul termic prin scăderea temperaturii la nivelul asfaltului și se elimină praful care se poate antrena în aer.

 

Formațiile de lucru continuă și celelalte acțiuni curente de curățenie, conform graficelor: măturat manual, curățare praf și alte de reziduuri prin ras la rigolă.

 

Seara trecută a început spălarea tronsoanelor de trotuare umbrite de duzi sau corcoduși, care sunt murdărite de fructele coapte căzute pe timpul verii. Au fost spălate zonele afectate de pe Str. Nistrului, 1 Decembrie 1918, Spl. N. Titulescu, Str. Andrei Șaguna. Se va interveni în continuare pentru curățarea zonelor identificate pe parcursul lucrărilor curente de curățenie și întreținere.

De interes:  INTERVIU - Prof. dr. Ioanel Sinescu, șeful Clinicii de Transplant Renal de la Spitalul Fundeni: Ce presupune procedura de transplant renal în România

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.