Consiliul Local Timișoara a aprobat bugetul pe anul în curs în valoare de peste două miliarde de lei. Potrivit viceprimarului Dan Diaconu, bugetul a fost aprobat fără amendamente majore.

“Bugetul în varianta finală este în jurul a 2,4 miliarde de lei. Față de ceea ce am prezentat anterior, adică bugetul centrat pe secțiunea investiții – aproape 50% fiind alocate investițiilor din întregul buget local – cu importanța fondurilor europene din acest buget și cu principalele obiective din zona de infrastructură rutieră, de infrastructură școlară și culturală, încercăm o abordare complexă asupra cartierului Aradului Vest printr-un plan urbanistic zonal și a unor studii și proiecte de regenerare urbană, asta însemnând abordarea coerentă a tuturor spațiilor din careurile dintre blocuri din această zonă, delimitate de Calea Torontalului, Calea Aradului, strada Liege și strada Felix”, spune Dan Diaconu.

Proiectul de buget aprobatde Consiliu Local prevede venituri din fonduri europene de peste 400 de milioane de lei. Primarul Nicolae Robu a admis că bugetul este unul ambitios.

De interes:  Tramvaiul Bozankaya de la Timişoara, premiat la nivel european

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.