Prima casa este visul de aur al fiecarui om. Inchide ochii si o vede in imaginatie: personalizata, atragatoare, confortabila si mai ales primitoare. Cand calatoreste omul multe ore in noapte si i se inchid ochii de somn, gandul ca va ajunge acasa il motiveaza sa reziste.

Poate omul acela merge cu trenul in noapte si il dor picioarele, mijlocul, toate de stat pe scaun atat de mult timp. S-a mai ridicat, a mers la geam, l-a deschis larg si a inspirat cu lacomie aerul rece si umed al noptii, dar aceste gesturi nu pot alunga oboseala. Oboseala cronica pune stapanire centimetru cu centimetru pe organism. Calatorul la orele tarzii ale noptii vede pe geam inflorind luminile marilor orase si isi imagineaza cat de fericiti sunt oamenii in casele lor. Stau in pat, la televizor, se stiu acasa si au la indemana o baie si o bucatarie, tot ceea ce le trebuie sa se simta excelent.

Dar aceasta poveste cu o casa care asteapta nerabdatoare sosirea stapanului poate fi cumparata cu broker credit prima casa Credit24h.ro care se poate implica total sau partial in cumpararea casei. Prima casa este ca prima iubire, fiind dorita cu patima.

Credit24h se poate implica partial in cumpararea casei, oferind creditul de care are nevoie omul sa o cumpere. Casele sunt scumpe peste tot in lume, de aceea au aparut creditele pentru locuinte. Suma imprumutata poate fi inapoiata in cel mult 30 de ani ca omul sa nu simta duritatea sacrificiilor in cazul in care rata ar fi aproape cat salariul.

De interes:  100% TU DECIZI! Victor Drăgușin, primarul apropiat de Dragnea. Haiduciile din Alexandria

De ce prima casa? Pentru ca oamenii bogati detin doua-trei locuinte la care se adauga si casa de vacanta, dar prima casa este esentiala si ea permite posesorului sa isi intemeieze o familie.

Pe site-ul institutiei financiare exista mai multe tipuri de credite care pot fi accesate in cel mai usor mod cu putinta. In afara credintelor pentru case, consumatorii au la dispozitie si credite de nevoi personale, credite verzi, credite de consum, card de credit sau refinantari. Creditele sunt disponibile persoanelor fizice, dar nu sunt excluse de la creditare nici persoanele juridice.

Solicitarea unui credit se face in trei etape usor de parcurs:

  1. Se introduc datele personale in formularul de contact;
  2. Se trimite formularul online;

3.Se primeste raspuns in cel mai scurt timp si se indeplinesc formalitatile de obtinere a creditului.

Creditele nu se adreseaza numai salariatilor cu carte de munca pentru ca Credit24h accepta drept garantii o gama variate de venituri dupa cum urmeaza: venituri obtinute din chirii, din drepturi de autor, din contracte de administrare,  pensii sau rente viagere.

Inainte de a discuta cu expertul financiar, persoana care doreste un credit poate simula rambursarea acestuia pentru a stabili valoarea exacta a ratei lunare. Omul trebuie sa stie inainte de semnarea contractului:

De interes:  Raed Arafat, dezvăluirile momentului. Cine vrea îngroparea sistemului de urgență din România

-care este cea mai mare perioada de creditare;

-cat va avea de achitat pe luna;

-ce suma ii ramane sa supravietuiasca.

Acest calcul trebuie facut de zeci de ori, cand in familie exista copii.

Dar implicarea acestui broker poate fi mai extinsa, in cazul in care solicitantul doreste acest lucru.  Cine doreste o locuinta de calitate poate evalua atent oferta imobiliara de pe site. Sunt vile si apartamente din cartiere rezidentiale la preturi foarte bune. Tot prin intermediul brokerului Credit24h se poate obtine repede si certificatul de eficienta energetica atat de util.

Pe langa credite, clientii pot obtine asigurari si produse prin care sa economiseasca bani pentru o cauza nobila sau importanta. La creditele mari, este inclusa asigurarea de viata, iar procedeul este moral, fiindca banca trebuie sa fie asigurata si apartinatorii celui care a facut un credit pe 20 de ani nu pot fi condamnati sa achite datoriile altei persoane.

Credit24h asigura viitorul unei persoane si al unei familii, fiindca:

-ii ofera imprumut bani pentru prima casa sau pentru autoturism si nevoi personale;

-pune la dispozitie asigurarea de studii, prin care parintii pot strange bani pentru a da copilul la facultate la momentul potrivit. La sfarsitul perioadei contractuale banii se dau toti sau esalonat sub forma unei rente lunare;

-ajuta oamenii sa stranga bani prin care sa isi completeze pensiile mici. Asigurarea de pensie facultativa inseamna prevedere. Asiguratul poate contribui cu o suma nesemnificativa, dar timp de 20-30 de ani se ajunge la o suma impresionanta care va fi primita fie in intregime, fie lunar.

De interes:  Cea mai tare galerie vine la meci şi când n-are voie în tribune! Guardia Ultra a impresionat o ţară întreagă

-face asigurari de viata si de sanatate.

Cardul de credit vine si el cu avantaje. Posesorul sau poate face plati la comercianti fara sa achite comisioane in plus. Este practic un card de cumparaturi foarte avantajos cu care se poate mobila casa cumparata in rate sau alte bunuri de care oamenii au nevoie. Uneori este greu ca din salariu sa fie cumparat si un televizor sau un frigider cu banii jos.

Credit24h le da posibilitatea pensionarilor pana in 70 de ani sa se imprumute, daca au nevoie de ajutor financiar.

Vizita pe site poate fi facuta de acasa, fiind o vizita de informare completa si de simulare a creditului, atat de necesara. Cand potentialul client este 100% multumit si interesat de un anumit produs, il poate solicita prin intermediul formularului online si mai departe lucrurile decurg firesc si rapid.

Prima casa poate fi a celui care are curajul sa solicite un imprumut pentru ea, mai ales ca perioada de creditare se poate intinde pana la 30 de ani. Se poate supravietui cu o rata lunara de pana in 2000 de lei, in conditiile in care salariul este de peste 4000 de lei.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.