Bogdan Ibănișteanu, fruntaș la Kosice! – Banat FM

Bogdan Ibănișteanu, fruntaș la Kosice!

Ediția din 2019 a competiției „Slovakia Swimming Masters Cup Kosice”, eveniment major în calendarul internațional al înotului masters, a reunit la start sportivi din 9 țări. Au participat la întreceri înotători din Slovacia, Cehia, Ucraina, Polonia, Franța, Algeria, Ungaria, Serbia și România. Țara noastră a avut un singur reprezentant, pe cărășeanul Bogdan Ibănișteanu, care se poate mândri însă cu evoluții și rezultate excelente. Sportivul clubului „Reșița 07” a reușit să câștige aurul în probele de 50 m spate, 100, 200 și 400 mixt, a urcat pe treapta a doua a podiumului la 50, 100 și 200 m bras, și a ocupat locul trei în clasamentul Open la proba de 200 m mixt.
„A fost o competiție foarte frumoasă, iar din punct de vedere valoric pot spune că a fost una dintre cele mai tari la care am participat anul acesta. E bine că am avut și vreme frumoasă, pentru că întrecerile au avut loc într-un bazin descoperit. Mă bucură în primul rând rezultatele: 4 medalii de aur, 3 de argint și un loc trei în clasamentul open la 200 m mixt. De asemenea, mă bucur că în probele mele favorite, 50 bras, 100 bras și 100 m mixt, am reușit să fac timpi foarte buni. Din păcate, am fost singurul reprezentant al clubului Reșița 07 și al României, dar mă bucur că am reprezentat cu cinste atât orașul cât și țara noastră”, a declarat Bogdan Ibănișteanu.
Pe lângă activitatea pe care o desfășoară ca instructor al grupelor de copii de la Caransebeș, Bogdan Ibănișteanu își propune să continue și înotul de performanță la categoria masters. În partea a doua a sezonului, medaliatul de la Kosice vrea să mai participe la încă una sau chiar două competiții internaționale majore.

De interes:  Accident la Caransebeș! Două persoane au ajuns la spital – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.