„Bocșa Badminton Cup”, o competiție a speranțelor! Tineri sportivi din trei județe au luptat pentru trofeele puse în joc – Banat FM

După lunga vacanță de vară, sportul școlar şi-a reintrat în drepturi la Bocşa. Unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale toamnei a fost tradiționala competiție „Bocşa Badminton Cup”, care a programat în weekend ediția cu numărul IV. 50 de tineri competitori din Timișoara, Deva, Deta și Bocșa au participat la un regal sportiv desfășurat pe două grupe de vârstă: clasele 5-6 și 9-12, atât la masculin cât și la feminin. Întrecerea a oferit celor mai buni jucători din această zonă a țării ocazia de a se face remarcaţi într-o competiţie de un nivel tehnic şi spectacular deosebit. Între fruntași s-au numărat și foarte mulți jucători bocșeni.


La clasele 5-6, competiția de simplu a băieților a fost câștigată de Mario Cazacincu din Deta, iar la fete s-a impus bocșeanca Iasmina Miloș. Secțiunea claselor 9-12 a consemnat victorii bocșene, locurile I fiind ocupate aici de Claudiu Vrânceanu și Miriana Maricuțu. Gazdele au luat aurul și la dublu fete, prin perechea Daiana Rotiș și Miriana Maricuțu, în vreme ce la dublu băieți s-a impus perechea Denis Bistriceanu/ Răzvan Glăvan din Deta. Au mai fost acordate distincții speciale pentru cei mai tehnici jucători, Dimitrie Șojdeanu din Bocșa și Patricia Pleșa din Deta. În sfârșit, dar nu în ultimul rând, au fost premiați cei mai tineri competitori: Sonia Ștefan din Deta și, din nou, bocșeanul Dimitrie Șojdeanu. Laureații celei de-a IV-a ediții a competiției „Bocşa Badminton Cup” au fost recompensați cu medalii, cupe și diplome. Întrecerea a fost organizată de administrația publică bocșeană, Casa Orășenească de Cultură și Asociația Sportivă Metalul Bocșa, evenimentul fiind sprijinit de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș – Severin și ArenaPub Bocșa.

De interes:  Bilanțul codurilor portocalii de ieri – BANAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.