Bobby Păunescu avertizează: În lume e un dezastru, oamenii își dau seama de criza care va urma

Regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu a avertizat, miercuri, că o soluție pentru a evita criza este naționalizarea industrială. Bobby Păunescu a afirmat, la Realitatea FM, că, deși avem tot ce avem nevoie pentru a face față crizei, aceasta nu ne va ocoli.

„Trebuie să ridicăm capul să vedem ce se întâmplă în lume. Și vedem că în lume e un dezastru, oamenii își dau seama de criza care va urma. Și această criză nu poate să ne ocolească. Noi avem tot ce avem nevoie pentru a face față, dar nu ne va ocoli. E un cuvânt urât, e un cuvânt care în România, cel puțin, dă fiori și a făcut foarte mult rău în istorie, dar nu îl putem evita. Acel cuvânt este naționalizare”, a precizat Bobby Păunescu la Realitatea FM.

„Ce facem cu cine conduce? Până acum am avut companii de stat care mereau din faliment în faliment. Lucrurile astea nu se mai pot întâmpla. Trăim într-o perioadă în care sunt oameni școliți, oamnei educați, oameni care nu mai pot fi păcăliți, avem companii de audit internațiuonale prezente. Pentru a evita toată chestiunea asta, ai nevoie de o lege marțială, de o lege specială, pentru că vorbim de o situație cruntă, de o criză mondială, de un război.

De interes:  COD PORTOCALIU de vijelii, în aproape toată țara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.