Festivalul Bega Bulevard ajunge anul acesta la ediția a douăsprezecea, iar cursa rățuștelor nu va lipsi nici în 2019. La fel ca în anii precedenți, autoritățile vor pregăti evenimentele în zona centrală a orașului, între podurile Mihai Viteazu (Mitropolit Andrei Șaguna) și Maria (Traian). Timișorenii sunt invitați la concerte, dar și să vadă demonstrații de foc.

Bega Bulevard a luat naștere pentru a promova posibilitățile de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care le oferă canalul ce străbate orașul. Festivalul va dura timp de trei zile, între 6 și 8 septembrie, iar autoritățile locale așteaptă din nou o afluență mare de timișoreni la cursa rățuștelor, organizată în scop caritabil de Rotaract Club Timișoara, în parteneriat cu Clubul Rotary Timișoara, Interact Timișoara și cluburile Rotaract din oraș.

Elementul de spectacol îl vor aduce demonstrațiile cu foc realizate de cei de la Amaris Agni și Deep6Project. De asemenea, concertele anunță nume interesante de artiști, pe toate gusturile: Pepe, Sore, What`s Up, Minelli, JazzyBIT, Jazz a la Jais, Jinx, Mr. Pit, DJ AXL, Peregrinii sau BegArt.

De interes:  Optimizare SEO București: Cum poate o firmă specializată să îți maximizeze vizibilitatea online

Sursa foto: timisoaraonline.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.