Bebeluș de doar o lună, vindecat de coronavirus

La Timișoara cel mai tânăr pacient cu coronavirus din România s-a vindecat și a plecat acasă, din spital. Este vorba de Dimitri, un bebeluș care a fost diagnositcat cu COVID-19 încă din primele zile de viață. Acum el s-a făcut bine.

Cel mai mic pacient din Timiș infectat cu coronavirus a scăpat de boală. Este vorba despre un bebeluș  de trei săptămâni care, imediat după naștere, a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID 19. El a ajuns la maternitatea din Timișoara unde sunt internați exclusive mamele si copilașii care suferă de coronavirus, iar medicii l-au făcut bine.

Micuțul , care poartă numele de Dimitri, este din județul Hunedoara. El s-a născut însă la Materitatea Odobescu din Timișoara, acolo unde au fost descoperite mai multe cazuri de coronavirus, atât în rândul personalului medical cât și a celor intrnați. Acum mama lui, care a fost diagnosticată și ea cu COVID 19, poate să-l ia acasă. Cei doi au fost internați în același spital, dar în saloane diferite, așa încât nu a apucat să-l țâină în brațe. Îi vorbea însă la telefon.

De interes:  Informare meteo – fenomene severe, în toată țara. Zonele lovite de viscol și ninsori abundente

Micuțul este cel mai tânăr pacient din România care s-a vindecat de coronavirus.

Alti doi bebelusi asteapta la maternitatea Bega din Timisoara, rezultatul negative pentru COVID 19 ca sa ajunga din nou in bratele mamelor lor.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.