Bazinul reșițean și-a închis porțile! Timp de o lună, vor fi executate aici lucrări de mentananță

Ca în fiecare vară, bazinul olimpic reșițean și-a închis porțile, pentru obișnuitele lucrări de reparații care se impun după 11 luni de funcționare neîntreruptă. Muncitorii s-au apucat deja de treabă, pentru a rezolva problemele apărute, atât în ceea ce privește funcționalitatea, cât și estetica spațiilor Complexului Municipal de Sport și Sănătate „Ioan Schuster”. Programele de agrement şi pregătirea sportivilor de performanţă vor fi întrerupte timp de aproximativ o lună, pentru a permite executarea tuturor lucrărilor de mentenanţă.
„După cum știți, luna august e o lună plină pentru noi. Bazinul e închis, și din cauza concediilor, iar noi ne putem ocupa de reabilitare. Lucrăm la cuva bazinului, la rosturi, toate anexele vor fi zugrăvite, îl pregătim practic pentru următoarele 11 luni de funcționare la capacitate maximă. Toate lucrările se fac în regie proprie, cu personalul propriu angajat. Bazinul va fi redeschis pentru public în data de 2 septembrie”, a precizat administratorul complexului, Laurențiu Plestici.
Așadar, din luna septembrie vor putea reveni în bazin atât performerii de la CSS Reșița, cât și simplii cetățeni interesați de recreere sau de cursurile organizate de administrația complexului. O altă veste bună e aceea că proiectul de eficientizare energetică a bazinului olimpic prin instalarea panourilor solare a fost finalizat, iar sistemul va putea fi pus în curând în funcțiune.

De interes:  Percheziții: Dosar penal pentru un tânăr din Timiș din cauza petardelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.