Bărbatul e ca un restaurant. Dacă serviciile nu sunt bune, nu te mai duci a doua oară. :) – Banat FM

Bărbatul e ca un restaurant. Dacă serviciile nu sunt bune, nu te mai duci a doua oară. 🙂

Bărbații sunt ca restaurantele. Unele se respecta, au meniul complet si servirea pe măsura. 🙂 Altele, te atrag de la început cu reclame gratuite iar mai apoi, aproape ca te înjura când vrei sa comanzi ceva. :)) Unele sunt curate precum o lacrima scăpată între doua pahare de vin iar altele … Sunt mizerabile! Dacă vrei sa nu mori de foame, va trebui sa comanzi înainte de a ajunge. Cam la asta se rezuma si faptele unora. Sunt înnobilate de cuvinte alese. Asemenea unui sertar plin de ingrediente exotice. Chiar dacă lipsesc cu desăvârșire. Degeaba folosești pahare de Murano dacă șampania e fara gust.

La unele te duci cu drag iar la altele nu te mai duci deloc 🙂 Atunci când iti dai seama ca iubirea a expirat de multă vreme.

Din nefericire, realitatea e alta. Exista femei ce frecventează același loc. Același meniu aruncat între doua vorbe de duh si aceleasi minciuni servite ca desert. Ca mai apoi sa se întoarcă înapoi acasă si sa își bage două degete pe gât. Nu cred ca mâncarea e de vina si nici restaurantul. De multe ori, femeia e singurul complice la nefericirea ei. Atunci când prostul de lângă ea a uitat sa ii șteargă lacrimile si să-i aducă zâmbetul pe buze. Femei ce au uitat cum e sa mai Zâmbești. Încă așteaptă. Așa cum ai aștepta o ciorbă deja acrita si reîncălzită.

De interes:  Peste 300 de medici de familie din vestul țării vor face vaccinuri anti-COVID cu ser Johnson&Johnson

Unele restaurante te avertizează dinainte ca „Aici nu se fumează”. In altele esti luată la mișto atunci când iti aprinzi, ușor, Țigara. Cu bărbații e la fel. Ar fi mișto ca unii sa poarte o sigla pe care scrie mare si îngroșat: „Aici nu se iubește”. Măcar stii de la început unde intri. 🙂 Caci in inima nu vei intra așa de repede.

Dragi femei, nu mai frecventați restaurante ieftine. Restaurante care si-au bătut joc de voi din clipa in care le-ați călcat pragul. Însă aveți grija si cu cele de lux. Uneori, plata e pe măsura. 🙂

Pentru ca, intr-o relație nepotrivita, primesti nota de plata la final! Fii pregătit sa plătești mai mult decât te ține buzunarul sufletului!

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.