Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Arad fratele tinerei din localitatea Nădab, judeţul Arad, care a fost atacată de fostul concubin, a murit, sâmbătă. Tânărul în vârstă de 22 de ani se afla în stare foarte gravă, după ce a fost înjunghiat în zona inimii, în timpul nopţii de joi spre vineri, în încercarea de a-şi apăra sora.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad imediat după incident, iar după ce medicii l-au operat, a fost internat în Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.

Un tânăr în vârstă de 32 de ani a înjunghiat, în noaptea de joi spre vineri, două persoane, pe fosta sa concubină şi pe fratele acesteia, în localitatea Nădab, din judeţul Arad, iar în momentul în care a fost găsit de poliţişti a încercat să se sinucidă şi s-a tăiat cu cuţitul.

Cei trei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Arad, fata de 24 de ani având o rană superficială în zona toracelui, iar fratele acesteia o plagă înjunghiată în zona inimii. De asemenea, agresorul a fost internat în Secţia de Chirurgie, cu o plagă înjunghiată în abdomen.

De interes:  Avertizare cod roșu pe Bega

În acest caz a fost deschis un dosar penal, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.