Barbatul bun si Femeia blânda. Specii pe cale de dispariție!

barbatul-bun-si-femeia-blanda-specii-pe-cale-de-disparitie

A nu se confunda barbatul bun cu cel naiv si femeia blânda cu cea „proasta”. Cand tot ceea ce contează pentru unii este cum sa isi satisfacă ego-ul înfometat si însetat de atata „ei”. Atunci cand nevoile lor ocupa locul întai iar partenerul prins in mreje, nici măcar un loc pe podium. Poate doar mențiune.

Barbatul bun a devenit deja utopic. Ca o continuare a unui film ce nu mai ajunge pe ecranele sufletului celuilalt. Femeia blânda e o specie din ce in ce mai rară si mult prea „vânata”. Ambele categorii ar trebui ocrotite prin lege. O lege a bunului simt ce ar trebui sa ii aducă împreuna si sa nu ii mai despartă. Din păcate, nu tot timpul se intampla asta. Mergând „cot la cot” cu expresia „Atragi ceea ce esti”, uneori e necesar sa mai atragi si ceea ce nu iti doresti sa fii. Poate tocmai pentru a învața lecțiile vietii ce nu încetează sa ti se arate in ceasurile mult prea negre.

De interes:  Ziua Mondială de Luptă împotriva Hipertensiunii va fi marcată și în Caraș-Severin – BANAT

Barbatul bun si femeia blânda sunt acele bucatele desprinse din puzzle-ul iubirii adevărate si aruncate random, in lumea dezlănțuita. Deseori, parca auzi o voce răgușită ce striga cu atât de mult ecou: „Acum, gasiti-va!” 🙂 Barbatii buni inca exista. Chiar daca au fost poziționați „strategic” si cu atata migala la polul opus al femeilor blânde. Iar linia dreapta dintre ei nu e intotdeauna si calea cea mai scurta. Unii aleg sa meargă in zig-zag pana ajung la destinație iar altii obosesc prea repede. Si totuși, se întâlnesc. Asa cum e firesc sa fie.

Cum arata barbatul bun si femeia blânda? Nu are rost sa iti zic cum, dar pot sa iti spun încotro se îndreaptă. Cu pasi mărunți si siguri, unul inspre celelalt.

Atât de frumos ii cheamă iubirea!🙂

Citeste mai multe pe:

https://www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.