Un bărbat din Timișoara a decedat sâmbătă seara, după ce a fost lovit de un trăsnet, în timp ce se afla în orașul Sângeorz Băi, iar un altul, din Cluj-Napoca, a fost transportat la spital. Tragedia s-a petrecut în timpul unei furtuni care s-a abătut în această seară asupra orașului, cei doi bărbați fiind adăpostiți sub un foișor din lemn, în vecinătatea unei păduri.

 

 

Un bărbat în vârstă de aproximativ 32 de ani a suferit un stop cardiorespirator, după ce a fost lovit de trăsnet în localitatea Sângeorz-Băi, pe str. Izvoarelor.

La locul incidentului au intervenit echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, un echipaj SAJ BN de la Punctul de Lucru Maieru și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, care i-au aplicat bărbatului protocolul de resuscitare, însă fără succes.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul solicitării.

De interes:  Ana Maria Păcuraru așteaptă primul copil

Echipajul TIM evacuează la UPU SMURD un alt bărbat de la locul solicitării (în vârstă de 34 de ani) conștient și stabil, posibil lovit și el de trăsnet”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Bărbatul decedat este din Timișoara, iar celălalt este din Cluj-Napoca.

„Din primele date, cei doi s-ar fi adăpostit pe timpul unei furtuni sub un foișor din lemn, în vecinătatea unei păduri. Din nefericire, unul dintre aceștia, în vârstă de 33 de ani, din Timișoara a decedat. Celui de-al doilea, în vârstă de 37 de ani, din Cluj-Napoca, i-au fost acordate îngrijiri medicale.

A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru ucidere din culpă, de către polițiștii din Sângeorz-Băi”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.