Bac-ul de toamnă, ultima zi: 91 de absenți și 1 eliminat – Banat FM

Bac-ul de toamnă, ultima zi: 91 de absenți și 1 eliminat


Absolvenții de liceu care au susținut bacalaureatul de toamnă, pot răsufla ușurați, de astăzi începe vacanța și pentru ei. Candidații din Banatul de munte au susținut astăzi ultima probă a examenului maturității, însă nu toți sunt convinși că vor obține note peste 6.
351 de absolvenți de clasa a XII-a s-au înscris, în Banatul de munte, la ultima probă a examenului de bacalaureat, dintre care 91 au fost absenți, iar un candidat a fost eliminat. În funcție de profil, candidații au putut alege una dintre următoarele discipline: geografie, logicã şi argumentare, psihologie, economie, sociologie şi filosofie, fizicã, chimie, biologie şi informaticã. Absolvenții de liceu au declarat că subiectele au fost acceptabile și că se așteaptă la note peste 6.
Alții candidați au declarat, în goană, că vor reveni și la anul.
În perioada 27 august-3 septembri vor avea loc probele de evaluare a competențelor de comunicare în limba română, o limbă de circulație internațională și a competențelor digitale, și tot în 3 septembrie se vor afișa primele rezultate ale sesiunii de toamnă a examenului de baclaureat, iar în 7 septembrie vor fi afișate rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor.

De interes:  La mulţi ani, Beyonce!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.