Pana nu demult, probabil ca singura metoda de a taia metale si alte materiale a fost cu jet de apa sau plasma. Unele materiale sunt foarte tari pentru a fi taiate asa cum trebuie, iar ele sunt prea dense pentru a utiliza plasma sau apa.

Astfel din necesitatea de a realiza taieri foarte rapide si fine, a fost folosit ca tehnologie laserul.Datorită introducerii sale, acum este mai ușor să tăiați materiale și mult mai puțin periculoase pentru cei care lucrează în fabricație. Ca un mod mult mai precis de a tăia material gros sau dens, tăierea cu laser are numeroase avantaje. A accelerat multe procese industriale și a eliminat nevoia de mașini de inginerie învechite, ceea ce ajută companiile să reducă costurile și să crească productivitatea. Înlocuirea tăierii cu plasmă, tăierea cu laser este o metodă mult mai precisă și mai eficientă din punct de vedere energetic, de la aluminiu la oțel, cu un efort foarte mic.

(P) Echipa Laser Processing va vine in ajutorul dvs cu gama de servicii de debitare cu laser profesionale.

De interes:  Care este Cea mai Buna Optiune - Laptopul Nou, Folosit sau Refurbished?

Majoritatea eforturilor DFM s-au concentrat pe simplitate; adică încercarea de a reduce complexitatea proiectelor pentru a preveni complicațiile în procesul de fabricație. De regulă generală, cu cât este mai complex un design, cu atât este mai dificil să fie fabricat – și cu dificultate, costurile vin.

Cu toate acestea, dezvoltarea de noi tehnologii, cum ar fi tăierea cu laser, au facilitat fabricarea de produse mai complexe. În loc să simplifice produsele în sine, tăieturile cu laser au simplificat procesul de fabricare a produselor mai simple, permițând astfel o mai mare complexitate în mai puțin timp – și o inovație sporită.

Companiile industriale profesionale știu despre importanța optimizării proceselor de lucru cu un management precis al timpului. Mai ales când vine vorba de volume mari sau contururi complexe, tăierea cu laser a tuburilor economisește o cantitate semnificativă de timp față de metodele de prelucrare convenționale. La aceasta se adaugă abilitatea de a elimina manipularea și potențialul de depozitare între diferitele etape ale prelucrării. Proiecțiile arată că în acest mod se pot economisi până la 49% din timpul necesar anterior pentru prelucrare.

De interes:  People analytics – soluție la criza forței de muncă

Tăierea cu laser este cea mai nouă tehnologie, care este mai sigură nu doar pentru materialul tăiat, ci și pentru operator. În comparație cu tăierea cu plasmă, laserul nu pune atâta forță asupra materialului, ceea ce înseamnă că nu există atât de mult sărituri în jurul și face mai ușor să țineți piesa pe loc. Acest lucru duce la măsurători mai precise și la o capacitate de tăiere mai curată.

(P) Pentru proiecte cat mai reusite va recomandam cu incredere gama de prelucrari mecanice profesionale.

Tăierea cu laser este, de asemenea, un mod extrem de rapid și extrem de precis de a tăia materialele, ceea ce înseamnă că vă puteți crește productivitatea obținând același număr de tăieri într-o perioadă mai scurtă.

Întrucât tăierea cu laser implică doar piesa desemnată să fie în contact direct cu laserul, există mai puține riscuri de contaminare a metalelor. Spre deosebire de alte procese de tăiere, este o atmosferă mai curată, iar alte materiale nu este probabil să fie introduse. De asemenea, întrucât nu există nicio căldură implicată, ca și în cazul tăierii cu plasmă, tăierea cu laser reduce șansele ca materialele să apară orice deformare prin procesul de încălzire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.