Atacați în parc, în plină zi! Soț și soție, înjunghiați la Făget de un bărbat care a mai rănit grav alte trei persoane

Două persoane din Făget, soț și soție, au fost atacate cu un cuțit în această dimineață, în jurul orei 8.00, în parcul din Făget, unde se aflau pentru a face mișcare. Cei doi au fost în parc cu bicicletele, atacul survenind instantaneu când exersau pe aparatele de fitness.

Atacatorul (foto), un bărbat de 33 de ani, s-a năpustit asupra lor cu un cuțit, i-a înjunghiat și a fugit cu una dintre biciclete. În urma agresiunii, bărbatul a murit pe loc, iar femeia a fost transportată în stare gravă la Timișoara cu un elicopter. Deși a reușit să fugă, criminalul a fost rapid identificat în persoana lui Ionel Boldea. Cunoscut sub porecla Arega, bărbatul de loc din Bichigi, după atacul de la Făget a mai rănit alte trei persoane la Temerești, unde a furat o mașină. Agenții au tras mai multe focuri de armă după autoturismul condus de bărbat, dar nu l-au putut opri. Suspectul a abandonat mașina pe care a furat-o la Temerești și acum este urmărit de poliție.

De interes:  Portofelul Montreal din piele cafenie de la Trendhim.ro – cadoul ce nu va trece neremarcat

Surse apropiate cazului susțin că bărbatul ar fi consumator de stupefiante, informație neconfirmată până acum în mod oficial, iar cazierul acestuia mai cuprinde o serie de alte fapte săvârșite cu violență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.