Două persoane din Făget, soț și soție, au fost atacate cu un cuțit în această dimineață, în jurul orei 8.00, în parcul din Făget, unde se aflau pentru a face mișcare. Cei doi au fost în parc cu bicicletele, atacul survenind instantaneu când exersau pe aparatele de fitness.

Atacatorul (foto), un bărbat de 33 de ani, s-a năpustit asupra lor cu un cuțit, i-a înjunghiat și a fugit cu una dintre biciclete. În urma agresiunii, bărbatul a murit pe loc, iar femeia a fost transportată în stare gravă la Timișoara cu un elicopter. Deși a reușit să fugă, criminalul a fost rapid identificat în persoana lui Ionel Boldea. Cunoscut sub porecla Arega, bărbatul de loc din Bichigi, după atacul de la Făget a mai rănit alte trei persoane la Temerești, unde a furat o mașină. Agenții au tras mai multe focuri de armă după autoturismul condus de bărbat, dar nu l-au putut opri. Suspectul a abandonat mașina pe care a furat-o la Temerești și acum este urmărit de poliție.

De interes:  Metalu la ceas aniversar

Surse apropiate cazului susțin că bărbatul ar fi consumator de stupefiante, informație neconfirmată până acum în mod oficial, iar cazierul acestuia mai cuprinde o serie de alte fapte săvârșite cu violență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.