Potențialul Sânnicolaului Mare, motor socio-economic pentru nord-vestul județului, poate fi stimulat de Consiliul Județean prin asocierea în cadrul unor proiecte de anvergură, precum construirea unui aquapark de mari dimensiuni, investiție ce ar da un imbold important pentru întreaga zonă.

 

Subiectul a fost abordat de președintele CJ, Alin Nica , în cadrul unei întâlniri de lucru cu primarul orașului, Dănuț Groza

 Șeful CJ și-a manifestat deschiderea pentru identificarea unei modalități legale de asociere în acest caz. Mai mult, Nica a propus includerea unor asemenea investiții în cadrul strategiei de dezvoltare a celor de la ADR Vest, pentru a se înlesni accesarea de fonduri europene.

 

Șeful CJ a discutat cu primarul Sânnicolaului Mare și despre noutățile aduse de proiectul bugetului național pentru anul 2021, una dintre cele mai importante vești pentru UAT-uri fiind acoperirea de la bugetul de stat a 90% din costurile cu salariile asistenților sociali, fapt ce va lăsa mai mult loc în bugetele locale pentru investiții și alte cheltuieli.

De interes:  Viorel Cataramă: „Politicienii de azi nu mai iau singuri decizii, ci fac totul cu ajutorul specialiștilor. E greșit”

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.