Aproape 3 milioane de euro pentru stațiunea Băile Herculane. În ce se investesc banii?

Un nou contract de finanțare a fost semnat de primarul orașului Băile Herculane. Pentru dezvoltarea infrastructurii în stațiune vor veni bani europeni în valoare de peste 13,7 milioane de lei.

Fondurile vor fi necesare pentru reabilitarea și modernizarea a cinci obiective turistice din Băile Herculane.

„Am semnat contract în valoare de 13.767.502 lei cu TVA (aproximativ 2.930.000 euro) alături de Sorin Maxim, directorul general al ADR Vest pentru proiectul «Dezvoltarea infrastructurii pentru turismul balnear din stațiunea Băile Herculane». Proiectul cuprinde reabilitare Teatrul de Vară din parcul Vicol, reabilitare fântână publică de apă plată, amenajarea unei noi fântâni publice de apă plată, asfaltare parcare Căsuța Piticilor, reabilitare spații verzi între Pavilion 12 și Vila Elisabeta”, precizează edilul orașului Băile Herculane.

Proiectul vine în completarea celorlalte proiecte ale Primăriei Băile Herculane, care se află în diverse stadii de implementare, cel mai recent pentru care s-a semnat contractul de finanțare fiind „Reabilitare obiecte de patrimoniu pentru promovarea turistică a Stațiunii Băile Herculane – Pod de piatră”.

De interes:  Ai fost reținut la serviciu și ai ajuns seara acasă? Ava Delivery este soluția

CITEȘTE ȘI: Proiect de milioane de lei la Herculane pentru dezvoltarea turismului balnear. Cristian Miclău a semnat contractul de finanțare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.