În prima etapă a play-out-ului Ligii a 2-a la fotbal, FC Braşov va întâlni, sâmbătă dimineața, de la ora 11.00, în deplasare, pe Ripensia Timişoara. Cu 14 puncte, galben-negrii sunt pe loc de baraj în acest moment. Antrenorul stegarilor, Călin Moldovan, a vorbit despre confruntarea din Banat.

Diferența de puncte între noi şi echipa de deasupra noastră este de 10 puncte. Poate fi o diferența considerabilă, dar atâta timp cât sunt 18 puncte în joc vom încerca să ne jucăm şansa până la capăt, în ideea de a face tot posibilul să scăpăm de retrogradare directă, să nu jucăm barajul. E clar că avem nevoie de victorie, nu este niciun secret, vom încerca să câştigăm jocul. Nu facem calcule, nu este momentul, ştim atât că trebuie să câştigăm meciul de la Timişoara şi apoi vom vedea, vom lua lucrurile pas cu pas. Vom încerca să scoatem maxim din meciul de la Timișoara și apoi vom vedea ce ne oferă clasamentul. Chiar dacă în sezonul regular a fost 1-1, asta nu are nicio relevanță. Niciun meci nu seamănă cu altul. Fiecare joc are istoricul său.

Chiar dacă am marcat doar două goluri în etapele din 2022, am avut situații numeroase de gol, e bine că ajungem acolo, în fața porții, față de sezonul de toamnă atunci când nu aveam ocazii. E de discutat că nu reușim să concretizăm, dar eu sunt convins că vom începe să și marcăm. Ripensia este o echipă solidă, echilibrată. Am văzut că și ei au probleme la finalizare, au 9 meciuri în care nu au marcat, au doar două victorii acasă din zece meciuri. Dar este o echipă grea a campionatului. Nu există formație invincibilă în liga a doua. Nu ne gândim la ceea ce fac adversarii, ne concentrăm pe jocul nostru. Dacă nu reușim să prindem nici măcar loc de baraj, atunci înseamnă că ne merităm soarta. Dar avem pretenții de la noi, chiar dacă suntem într-o situație grea în clasament, lucrurile decurg bine, suntem pe un drum bun.

Pentru duelul de la Timişoara, de la FC Braşov vor absenta accidentații Ivan Fustar şi Vlad Boția, în timp ce Iulian Drăgoi şi Bogdan Piper sunt suspendați. În sezonul regulat, confruntarea dintre cele două formații s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

De interes:  Huawei va găzdui conferința anuală pentru dezvoltatori la Web Summit 2022 și va dezvălui câștigătorii premiilor Editors’ Choice Awards

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.