Antrenor din Spania pentru Academia de Juniori de la SCM Politehnica Timisoara

Un antrenor din Spania, Gonzalo Tajuelo Molina-Prados, va conduce Academia de Juniori de la SCM Politehnica Timișoara. În vâtstă de 27 de ani, Gonzalo este licențiat în științele sportului la Universitatea Politehnică (INEF) din Madrid (2018) și masterand în același domeniu la Universitatea Castilla-La Mancha din Toledo.

Noul coordonator deține din anul 2020 licența de antrenor N3 a Federației Spaniole de Handbal. Gonzalo nu se află la primul contact cu România, el participând la un program Erasmus, în anul universitar 2017/2018, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. De asemenea, în sezonul 2017/2018, a făcut parte din staff-ul Federației Române de Handbal pentru programul „Plan Talent”.

În Spania, a lucrat pentru forul handbalistic din comunitatea autonomă Castilla-La Mancha (de lângă Madrid) și la echipele CB Villafranca de los Caballeros și Club Balonmano Herencia. Postul de coordonar al Academiei SCM Politehnica Timișoara devenise vacant după promovarea lui Atilla Horvath ca antrenor al echipei de seniori a clubului bănățean.

De interes:  7 motive pentru a alege Vesta Properties Group atunci cand iti cumperi un apartament

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.