Bocşa culturală revine la viaţă! După câteva luni de cultură servită… online, din cauza pandemiei, iubitorii de frumos din oraşul cărăşean sunt invitaţi, în sfârşit, la o întâlnire nemijlocită cu arta. Primul eveniment cultural din această vară este un recital de harpă susţinut de Rozalia Pataki, care revine cu acest prilej în oraşul natal. De această dată, talentata artistă va încânta auditoriul cu un repertoriu clasic, în program fiind incluse creaţii ale unor compozitori celebri, precum Johann Sebastian Bach, Friedrich Haendel, Bella Bartok sau Astor Piazzola.

“Cu bucurie vă aducem la cunoştinţă faptul că vom avea un eveniment cultural la Bocşa, după lunga pauză provocată de virusul Sars Cov 2. Nu este unul oarecare, “la număr” cum vor spune cârcotaşii, ci unul care face cinste oraşului nostru, unul pe care iubitorii muzicii bune credem că-l aşteaptă cu nerăbdare, iar ineditul este dat de faptul că vom avea o locaţie pe care nu am folosit-o până acum: scena în aer liber din Parcul “Pescăruş”! Vă aşteptăm cu drag, să ne bucurăm împreună de muzică. Doar uniţi putem trece peste toate încercările!”, este mesajul pe care Dan Liuţ, directorul Casei de Cultură din localitate, îl transmite tuturor bocşenilor iubitori de frumos.

De interes:  Portofelul de dama – un accesoriu folosit si in secolul 21

Recitalul de harpă al Rozaliei Pataki va avea loc luni, 17 august, cu începere de la ora 19,00, în parcul “Pescăruş”. Evenimentul este organizat de Primăria Bocşa, Consiliul Local şi Casa Orăşenească de Cultură, cu sprijinul artistului vizual Bogdan Piperiu, cel care a conceput afişul evenimentului. Intrarea publicului va fi liberă. Pentru că pericolul răspândirii coronavirusului n-a trecut, organizatorii atenţionează că păstrarea distanţei fizice şi purtarea măştii sunt obligatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.