Serviciile de alpinism utilitar inseamna mai mult decat stersul geamurilor in exterior la etajele superioare ale unei cladiri de birouri.

Este posibil ca in peretele unui bloc, la etajul al noualea sa se fixeze un panou publicitar, fiindca locul acela mai inalt este mai vizibil.

Blocurile vechi sunt reabilitate si fatadele acestora sunt izolate corespunzator pentru iarna, sa se evite pierderile de agent termic.

Cine risca sa monteze profilele de fatada, sa fixeze bine balustradele sau sa vopseasca tamplaria la zeci de metri inaltime? Pe multi ii apuca ameteala vazandu-se suspendati la inaltime si sub ei trecand cu viteza masinile pe bulevard.

Cu toate acestea, cineva trebuie sa lucreze la inaltime.

Cu o experienta de peste 15 ani si cu echipamente de maxima securitate, specialistii firmei Alpinmax.ro sunt capabili sa duca la capat acest proiect. Acesti bravi alpinisti utilitari au realizat de la infiintare si pana acum peste 1000 de proiecte mari  printre care se numara lucrarile de la spitalul Marie Curie si Crucea de pe Caraiman.

De interes:  „Problemele au fost să obţină semnături”

Astfel, AlpinMax pune la dispozitia celor care au nevoie echipe de alpinisti utilitari dotati cu echipamente foarte sigure, care sunt inlocuite/verificate periodic.

Muncitori calificati

Toti muncitorii au certificate de atestare IRATA si sunt capabili sa lucreze fara probleme la inaltime, dar munca lor este de calitate premium, chiar daca este atat de grea.

Clientii care au nevoie de oameni specializati care sa lucreze la inaltime pot solicita mai intai consultanta gratuita pentru a se stabili numarul alpinistilor, echipamentele de care acestia au nevoie si pentru a se estima timpul de lucru. Compania Alpinmax este capabila sa ofere ajutorul proprietarilor unor cladiri foarte inalte si iarna, cand acestia sunt obligati sa dea turturii de gheata jos de la streasina, sa nu raneasca trecatorii de pe strada.

Astfel, alpinismul utilitar inseamna lucru la inaltime in deplina siguranta, adica servicii de calitate. Oamenii se uita la alpinistii utilitari cu mult respect, cand ii vad in munca, si nu oricine ar avea curajul sa urce in locul lor.

De interes:  Cele mai ciudate plaje din lume (IV) – Harbour Island, Bahamas [VIDEO] – Banat FM

In cadrul companiei AlpinMax, se lucreaza numai cu proceduri pentru fiecare proiect in parte si toti membrii din echipa au instructaj SSM, aviz psihologic, trec control medical periodic, conform legilor in vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.