Alin Nica, președinte CJ Timiș, despre carantinarea Timișoarei și a unor localități periurbane: A câștigat soluția minimului efort

Alin Nica, preșeintele CJ Timiș nu și-a ascuns niciun moment dezaprobarea față de decizia de carantinare a Timișoarei și a unor localități periurbane. Hotărârea a fost luată, iar acesta consideră că a fost aleasă soluție minimului efort.

 

„Am propus o abordare inteligentă a gestionării pandemiei Covid-19 însă azi, în CJSU Timiș, a câștigat soluția minimului efort pentru administrația Timișoarei: carantina municipiului și a zonei periurbane. Solicit primarului Timișoarei un plan coerent de măsuri anti-covid-19, bazat pe indicatori și cifre, care să completeze carantina formală, cu speranța că sutele de mii de cetățeni afectați vor avea parte și de altceva în afară de restricții înmulțite și înăsprite.

 

În așteptarea planului din partea persoanelor responsabile, mă voi adresa deopotrivă Ministerului Sănătății pentru alocarea unui număr suplimentar de vaccinuri și Ministerului Economiei pentru o compensația atât de necesară operatorilor economici distruși financiar de restricții și închideri obligatorii”, consideră președintele CJ Timiș.

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  Sâmbătă, toți microbiștii reșițeni sunt chemați să pună umărul la promovare! Echipa are nevoie de nevoie de suporteri, nu de spectatori – BANAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.