A fost anunţată ora de start a meciului lui Halep din sferturile de finală

Până acum şi-au anunţat intenţia de a candida din partea PSD la alegerile prezidenţiale Eugen Teodorovici, Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae.

PSD a comandat şi demarat mai multe sondaje de opinie în vederea desemnării prezidenţiabilului.

Pe 1 iulie, preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, în legătură cu posibilitatea unui candidat unic pentru prezidenţiale din partea PSD-ALDE şi Pro România, că în funcţie de rezultatele la sondaje „vom vedea ce formulă îmbrăţişăm”.

Totodată, liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a afirmat că, după părerea sa, cea mai bună soluţie la alegerile prezidenţiale este un candidat unic din partea PSD – ALDE – PRO România.

Despre subiect, Viorica Dăncilă a afirmat că ea nu a fost introdusă, în sondaje, la categoria candidaţi la prezidenţiale, pentru că nu a luat în calcul înscrierea în competiţia pentru un mandat la Cotroceni.

În schimb, la o zi distanţă, Dăncilă a spus, la Antena 3, chestionată despre o posibilă candidatură pentru un mandat la Cotroceni că mereu preşedintele partidului a fost şi candidatul la prezidenţiale, însă acesta trebuie să fie o „locomotivă” pentru formaţiune.

De interes:  Kelemen Hunor: Fiecare ministru şi-a asumat un rol în guvern şi are are o responsabilitate. Dar această responsabilitate nu înseamnă decizii politice

De asemenea, în cazul în care PSD va suferi un eşec la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, întrebată dacă îşi va da demisia, a răspuns că, înainte de demisia conducerii centrale a partidului, va cere demisia celor care nu au obţinut rezultatul la care s-au angajat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.