Alertă teroristă la Paris – O femeie îmbrăcată în stil islamic a fost împușcată. Ea făcea remarci amenințătoare și elogia terorismul

Marți dimineață, la Paris, poliția a deschis focul asupra unei femei care era îmbrăcată în întregime într-un stil islamic și care emitea remarci amenințătoare și făcea elogii terorismului, conform unei surse din cadrul poliției citată de Le Figaro.

Evenimentul a avut loc în jurul orei locale 9:30 (10:30 ora României) la stația RER Austerlitz din al 13-lea arondisment al Parisului. Suspecta, care purta o abaya (o rochie care acoperă întreg trupul și este purtată de femeile musulmane), a făcut amenințări la adresa trecătorilor și a amenințat că va provoca o explozie, potrivit unei a doua surse din poliție citate de Le Figaro.

Ulterior, femeia a fost observată la stația Bibliothèque François Mitterrand, unde își ascundea mâinile. Echipa specială a poliției a intervenit pentru a o izola, în timp ce femeia striga „Allahu Akbar” și refuza să-și arate mâinile. Din cauza opoziției sale față de ordinele poliției, forțele de ordine au fost nevoite să tragă cu arme de foc, conform sursei menționate.

Conform informațiilor Le Figaro, femeia a fost împușcată în abdomen și a fost transportată la spital. Starea ei este gravă, dar stabilă. Operațiunea poliției la fața locului este încă în desfășurare, iar echipe canine și de geniști au fost chemate pentru a verifica dacă există materiale explozive în stație. În prezent, stația este inaccesibilă publicului.

De interes:  16 octombrie – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.