Alegeri prezidențiale 2019 în Timiș

Secţiile de votare din ţară se deschid la ora 7.00 dimineaţa, iar cetăţenii cu drept de vot îşi vor putea exprima opţiunile până la ora 21.00. Toţi românii care au împlinit 18 ani şi au un act de identitate valabil vor putea să-şi exercite dreptul de vot la alegerile prezidenţiale. În cazul în care nu vă aflaţi în localitatea de domiciliu puteţi vota la orice secţie din ţară, pe listele suplimentare.

Alegerea președintelui României se va face pentru următorii cinci ani, atât cât durează mandatul, potrivit Constituției României.

Dacă în primul tur niciunul dintre candidați nu reușește să obțină peste 50% dintre voturile alegătorilor înscriși pe listele electorale permanente, pe data de 24 noiembrie 2019 se va organiza al doilea tur de scrutin.

În Timiș sunt amenajate 599 secții de votare. Numărul alegătorilor din Timiș înscriși pe listele permanente este 624.774.

Vă vom tine la current, pe tot parcursul zilei, cu prezenta la urne și eventualele incidente. Ramâneți conectați la realitateadetimis.net!

De interes:  Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a precizat că România va sprijini Ucraina cu echipamente militare în cazul unor solicitări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.