Informatica Timișoara și-a aflat adversarul din turul al doilea al Cupei României la fotbal în sală și are parte de una dintre cele mai lungi deplasări ale acestei faze.

Formația timișoreană va întâlni în această fază a Cupei pe Kereszthegy Remetea, formație care evoluează în liga secundă, în seria a II-a. Formația harghiteană, care a apărut în futsalul românesc în urmă cu trei sezoane, este reprezentanta unei comune cu puțin peste 6000 de suflete.

După 8 etape disputate Kereszthegy este a doua in seria sa, cu 18 puncte, la 6 lungimi de liderul KSE Târgu Secuiesc. În acest campionat formația harghiteană a pierdut în fața echipelor din Târgu Secuiesc și Deva. În precedenta ediție a Cupei, formația din Remetea a fost eliminată în faza a doua, cu 6-5 de Futsal Ceahlăul Piatra Neamț.

Informatica a trecut de două ori până acum de faza a doua a Cupei și a fost eliminata o dată, în chiar primul sezon la revenirea în futsalul românesc, când în aceastîă fază a competiției knock-out era eliminată cu 3-2 de United Galați. În sezonul trecut bănățenii au fost eliminați în această etapă a competiției de Imperial Wet Miercurea Ciuc.

De interes:  VIDEO Klaus Iohannis, semnal de ALARMĂ după noul RECORD de noi cazuri: ”Virusul e real, nu are culoare politică, nu dispare prin lege sau prin negarea lui”

Duelul dintre Kereszthegy Remetea și Informatica Timișoara este programat pentru data de 10 februarie și se va disputa pe terenul ardelenilor. În cazul în care va trece de ardeleni, Informatica va întâlni câștigătoarea duelului dintre CSM Târgu mureș și deținătoarea trofeului, Dunărea Călărași.

Iată programul complet al fazei a doua a Cupei României:

Unirea Cristuru Secuiesc – KSE Tg. Secuiesc
West Deva – Autobergamo Deva
Kereszthegy Remetea – Informatica Timișoara
Inter Gheorgheni – Imperial WET Miercurea Ciuc
Ceahlăul Piatra Neamț – FK Odorheiu Secuiesc
CSM Târgu Mureș – Dunărea Călărași
Fortius 2014 Buzău – CFF Clujana
Futsal Poli Iași – United Galați

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.