Single-ul ce se preconizează a fi hitul verii, SICKOTOY feat Minelli – Addicted, se clasează de două săptămâni pe prima poziție în topul Shazam România și este new entry în topul difuzărilor radio, direct pe poziția a 7-a.

Printre performanțele internaționale ale piesei se numără și: #40 în topul Shazam Bulgaria, difuzări pe Radio Fenomen și Radio S în Turcia, Radio The Voice în Bulgaria, dar și pe TV – City TV și The Voice TV în Bulgaria, #79 în Airplay Chart Turkey, #7 în topul Best of the Week Apple Music Turkey și #3 in New Proposals Radio Dance Top 10 al radioului The Voice Bulgaria. Piesa este licențiată în Turcia, acolo unde se află în plină promovare, în Grecia, Cipru și Rusia.

Clipul redă perfect atmosfera dintr-un club exclusivist și creează dependență datorită jocurilor de lumini și a dansatoarelor foarte sexy. În plus, Minelli are o apariție senzațională și poate fi admirată în câteva ținute care îi scot în evidență frumusețea naturală.

De interes:  13 cu ghinion pentru CSM Reşiţa. Rosso-nerii au pierdut în prelungiri meciul cu Metaloglobus – Banat FM

Cu o experiență vastă în muzică, SICKOTOY este unul dintre cei mai apreciați producători muzicali ai momentului. Fascinat de muzică de când se știe, SICKOTOY și-a petrecut mult timp călătorind pentru a înțelege mai bine diferențele culturale și stilurile muzicale. Așa a și cunoscut o mulțime de artiști din toată lumea, de la talente ingenue la început de drum, până la cei consacrați. De atunci, și-a creat un stil unic, în care se regăsesc influențe arabe, linii de bas și beat-uri pătrunzătoare, atuurile pe care s-a bazat și creat câteva piese de top. SICKOTOY își pune amprenta pe fiecare track la care lucrează și a avut numeroase colaborări de succes cu artiști internaționali renumiți.

Addicted, cel mai recent track al său deep-house, a cucerit deja publicul după numai câteva săptămâni de la lansare și poate fi auzit în orice club din întreaga țară. Nu doar publicul îl adoră, ci și specialiștii din industrie. De asemenea, este difuzat de cele mai importante radiouri din România, fiind #1 în top Shazam și #7 în topul radio.

De interes:  Cum a scăpat de dosar penal soțul jurnalistei Lorena Bogza, cu ajutorul directorului adjunct al CNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.