Adăugarea creativă a Huawei este MateBook 16s.

Huawei a creat computere laptop de 6 ani și a creat deja incursiuni substanțiale într-o piață împinsă. Și nu există niciun semn că compania se va slăbi în orice moment în curând. O lună mai târziu, au fost aduse în China, 2 laptop-uri noi-nouț, cu 16, au fost introduse oficial în UE. MateBook 16 D actualizat schimbă AMD cu Intel; pur și simplu, MateBook 16s este unic pentru a se agita.

Este cel mai convingător laptop al Huawei de până acum, echipat cu procesoare axate pe performanță din cea mai recentă serie Intel de a 12-a generație. Puteți alege între Core i5-12500H, Core i7-12700H și, la vârf, Core i9-12900H. Există, de asemenea, 16 GB de memorie RAM DDR5 și 512 GB sau 1 TB de memorie SSD.

Funcționarea zilnică va fi fantastică, în consecință, ceea ce nu o face o alegere grozavă pentru toată lumea. MateBook 16s folosește grafica încorporată Iris Xe în loc de un GPU separat, așa că dacă gaming-ul este marea ta prioritate, este util să te uiți la un laptop dedicat pentru gaming.

De interes:  Fațetele dentare: un zâmbet alb și sănătos pe termen lung

Huawei se află în acțiunea de a-și părăsi camerele web sincere, care au fost șterse anterior sub tastatură. MateBook 16s plasează camera în poziția sa de naștere mai sus pe afișaj. Este o cameră de 2Mp, 1080p cu un câmp de 88°, iar în acel loc sunt și microfoane duble. Foarte important, presupusa cameră Smart Conference are o lăudărie cunoscută sub numele de Eye Contact, care o face să caute pe alții la un apel video pe care îl considerați în locul ecranului de sub cameră. Și cu Sound TrueVoice, zgomotul de la sol este redus și vă creează vocea mai clară.

Afișajul cu 16 ecrane este o placă LCD în loc de un OLED, pur și simplu are o rezoluție avansată de 2520×1680. O ramă subțire conferă răsucirii un raport ecran-corp de 90%; pur și simplu, Huawei împinge doar 300 de nit de nivel maxim de luminozitate. Acest lucru nu va fi foarte benefic dacă doriți să utilizați MateBook 16s în aer liber.

De interes:  Brexit – europenii sunt circumspecti in ceea ce priveste nou cerere efectuata de May

O celulă binevoitoare de 84 Wh înseamnă că ar fi mai bine ca durata de viață a bateriei să fie lungă, iar în pachet există un aranjator de 90 W pentru ceea ce Huawei numește încărcare rapidă. Acesta utilizează 2 interfețe USB-C (una afirmă Thunderbolt 4), dar în acel loc sunt și 2 interfețe USB-A, un HDMI mare și o mufă pentru căști de 3,5 mm. Un detector de semne de degete este încorporat în butonul de pornire, dar nu există un detector IR pentru deblocarea facială Windows Hello.

Preț:

huawei matebook 16s preț în România este de 3.400 de lei.

Puteți precomanda imediat un MateBook 16s și, făcând acest lucru, veți obține un monitor Huawei MateView gratuit, deși stocurile sunt reduse. Dacă nu precomandați, cumpărați pur și simplu un 16s între 13 iulie și 23 august și veți primi gratuit un monitor Huawei MateView GT 27.

MateBook D 16s:

Dacă sunteți de acord să creați compromisuri pentru un preț redus, MateBook D 16 actualizat ar putea fi cel mai bun pentru dvs. Este un pas de la MateBook 16s în câteva zone și pur și simplu un pas lăudăros echivalent cu originalul din anul precedent.

De interes:  Listă ifn care acordă credite online pentru un viitor mai bun

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.