Este anchetă într-o școală din Lugoj, după ce un elev s-a întors acasă bătut. Bunica elevului, care are grijă de el, a depus o plângere la poliție după ce copilul a povestit că a fost agresat de directorul instituției, relatează Realitatea PLUS. 

 

În plângerea depusă la poliție, bunica susține că nepotul său, în vârstă de 14 ani, i-a spus că a fost lovit cu palmă și cu pumnul, iar directorul avea pe deget un inel, această fiind explicația pentru rana de la cap. Femeia i-a anunțat despre acest incident și pe părinții băiatului, care sunt plecați la muncă în străinătate.

Copilul a fost dus și la un medic legist. Între timp, în cauză a fost deschis un deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Ancheta demarată în acest caz este în plină desfășurare. Până în prezent, nu se știe exact de la ce a pornit conflictul în urmă căruia elevul s-a ales cu capul spart.

De interes:  România, sub avertizare de vreme severă: temperaturile coboară la -18 grade

Directorul școlii este surprins de acuzații și susține că nu-și aduce aminte să fi avut vreo discuție cu copilul. Mai mult decât atât, acesta susține că nu știe nici cine l-ar putea reclamă la poliție.

Dacă acuzațiile femeii se vor dovedi adevărate, profesorul riscă să fie exclus din învățământ.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.