Mai mulți localnici din satul Dragoiesti, comuna Racovița au sesizat vineri dimineața faptul că pe o pășune de la marginea localității au fost puse mai multe grămezi cu cereale otrăvite. Oamerenii spun că otrava rspectivă, despre care cred că a fost pusă intenționat, este un real pericol și cer autorităților să ia, urgent, măsuri. 

Primarul comunei Racovița, Nicolae Negru s-a declarat surprins că cineva a putut pune otravă pe un teren, cu gândul de a ucide animalele care ajung să pască acolo.

Negru susține că autoritățile competențe, Garda de Mediu sau poliția sunt singurele care pot stabili cine a pus otravă și speră că vinovatul sau vinovații să fie trași la răspundere. Locuitorii satului susțin că otrava pusă pe câmp ar fi putut să le omoare oile, vacile sau păsările din gospodării dar este un pericol și pentru animalele sălbatice care de multe ori ajung lângă sat în căutarea de hrană.

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  Controale în toată țara după numărul mare de infectări. Poliția verifică dacă se respectă regulile de igienă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.