A început școala. Cum decurge procesul de învățământ în județul Timiș

Noul an școlar a început pentru toți elevii din județul Timiș. Sunt unități de învățământ care îşi primesc copiii și dscălii fizic, sunt și unele care funcționează în sistem hibrid, dar și una care ține cursurile exclusiv on-line.

 

Indiefrent de cum se vor susține orele, toate evenimentele de deschidere de an au fost anulate. Unele școli s-au adaptat și au organizat întâlniri cu părinți, profesori și elevi în mediul virtual, cum este și cazul Colegiului Național Bănățean.

 

Sunt 348 de școli și grădinițe care au început anul în scenariul verde, alte 251 în cel galben și doar o școală, din Timișoara, ține orele on-line timp de 2 săptămâni, după ce trei cadre didactice au fost confirmate cu coronavirus.

 

În ceea ce privește învățământul special, doar la Centrul Școlar de Educație Inclusivă ”Speranța” Timișoara cei 252 de elevi vor învăța de acasă, pentru că unitatea este în curs de reabilitare.

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  Banometru și Dragoș Pătraru: două zile de prezentări și ședințe gratuite de consiliere financiară pentru timișoreni, pe 20 și 21 mai, la Iulius Town

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.