Cu câteva zile în urmă făcea vâlvă informația conform căreia mașina unui cunoscut avocat din Timișoara a fost incendiată intenționat. Autoturismul, parcat lângă palatul Dicasterial, acolo unde se află toate instituțiile justiției din Timișoara, a fost cuprinsă de flăcări.

Jandarmii care păzesc instanâele au văzut incendiul și au acționat cu mai multe stingătoare, reușind să domolească vâlvătaia.

Apoi, mașina a ajuns în service. Acolo a urmat o descoperire surprinzătoare. Sub autoturism, în partea din față, acolo unde a izbucnit incendiul, a fost descoperită o sticlă cu o substanță inflamabilă. S-a conturat ipoteza că cineva a vrut să dea foc intenționat mașinii, dar intervenția jandarmilor a făcut ca flăcările să nu ajungă la sticla care putea provoca un incendiu de mari proporții. Totodată, de pe camerele de supraveghere din zona, a fost surprinsă figura unui suspect. Bărbatul a fost acum reținut de polișie pentru 24 de ore. Se pare că este vorba despre un individ de 64 de ani, cu probleme psihice, care a amenințat chiar, la un moment dat, că își dă foc în centrul orașului.

De interes:  La Mulți Ani, Ice Cube!

El este acum audiat de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.