A Dog’s Journey (Câinele, adevăratul meu prieten) – Banat FM sound factory

A Dog’s Journey (Câinele, adevăratul meu prieten)

Premiera in Romania 21.06.2019

Regia
Gail Mancuso

Cu
Dennis Quaid, Josh Gad, Marg Helgenberger, Kathryn Prescott

Gen film
Aventuri
Familie

Unele prietenii durează mai mult de o viaţă. Acesta este și cazul filmului „Câinele, adevăratul meu prieten 2”, continuarea succesului internațional care și-a adjudecat inimile a milioane de spectatori, o nouă ecranizare în care îndrăgitul patruped Bailey vrea să își împlinească un nou destin și alături de cei dragi ajunge în locuri surprizatoare.

Bailey (Josh Gad) se bucură de un trăi liniștit la ferma ,,băiatului său” Ethan (Dennis Quaid) și a soției sale Hannah (Marg Helgenberger). Are chiar și o nouă parteneră de joacă: CJ, nepoata lui Ethan și Hannah. Singura problemă e că mama micuței CJ decide că ea trebuie să plece de la fermă. Cum sufletul lui Bailey este gata să părăsească această viață pentru una nouă, câinele îi promite stăpânului său Ethan că o va găsi și proteja pe CJ cu orice preț.

De interes:  Un pompier timșean, aflat în timpul liber, a salvat viața unui motociclist implicat într-un accident rutier în Bihor

Cu toate că aventurile lui Bailey prin multiple vieți au stat sub semnul iubirii, prieteniei și devotamentului, de această dată îl vedem cum experimentează alături de cei dragi lui bucuria și decepția, muzica și bucuria, precum și câteva smotoceli pe cinste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.