Doi bărbați au fost amendați cu 6.000 de lei fiecare după ce au fost surprinși în timp ce aruncau gunoaie. Aceștia au lăsat sacii în mai multe zone ale orașului Timișoara. 

Unul dintre făptași este chiar proprietarul unui autoturism de lux. Șoferul a fost fotografiat în timp ce arunca sacii plini cu gunoaie, chiar lângă bolidul parcat. Pe lângă amenda maximă, cele două persoane trebuie să prezinte în instanță și dovada că au ridicat gunoaiele pe care le-au împrăștiat pe străzi. 

„Poliţiştii locali au depistat şi sancţionat drastic, în cursul zilei de ieri, două persoane care au abandonat pe domeniul public deşeuri, ziua în amiaza mare, producând disconfort celorlalţi cetăţeni”, a precizat Poliţia Locală Timişoara.

Poliţia Locală Timişoara recomandă cetăţenilor certaţi cu legea şi cu bunul simţ să nu mai arunce pe domeniul public gunoaie deoarece faptul că este weekend nu îi va scuti de amenzi. Poliţiştii locali acţionează permanent, şi sâmbăta şi duminica, şi pe timp de noapte, iar cei surprinşi în postura de persoane care încalcă legea vor fi drastic sancţionate.

De interes:  Începe Festivalul internațional „Sabin Păutza” VI – Banat FM

,,Reamintim cetăţenilor să semnaleze, în cazul în care observă astfel de situaţii sau alte aspecte de încălcare a legislaţiei, chiar şi la sfârşit de săptămână, la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar poliţiştii locali se vor deplasa pentru luarea măsurilor legale”, a transmis Poliţia Locală.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.