transport mobila

Serviciul de transport mobilă efectuat de companiile de profil prezintă multe provocări pentru personalul implicat în proiect, însă de multe ori a ști cum trebuie pregătit mobilierul pentru transport în funcție de specificul acestuia înseamnă a reuși cu brio.

Living

Mobila de living este impunătoare, destul de grea și deseori are elemente vitrate și detalii ușor de compromis. Canapelele cu mânere din lemn și sticlă, fotoliile asemenea, mobilierul de TV care va trebui demontat mai înainte, măsuțele de cafea, taburetele, biblioteca, etajerele – trebuie manevrate cu atenție sporită de către o întreagă echipă și transportată doar legată bine cu chingi și fixată cu diferite materiale. Ocupă mult loc în autospeciala de transport, așadar este necesar să fie calculat totul dinainte.

Dormitor

Pentru patul dublu din dormitor e nevoie de putere și hotărâre, plus de o împachetare corespunzătoare. Noptierele, de asemenea, vor fi bine ambalate – în cadrul mutării preferabil fără lucruri înăuntru, caz în care lucrurile sunt puse în cutie iar cutia este etichetată așa cum trebuie și transportată și ea. Rareori se întâmplă ca un singur transport mobilă să le cuprindă și pe cea de dormitor, și pe cea de living. Nu are rost să fie pusă în pericol integritatea vreunei piese de mobilier doar fiindcă mașina de transport a părut suficient de încăpătoare pentru toate.

Cameră copii

Camera copiilor cuprinde pătuțul, mobilierul de depozitare, măsuța și scăunelele în miniatură, sau patul supraetajat dacă e vorba de doi copii. Transportul acestui tip de mobilă presupune și cutiile cu jucării. Totul se traduce prin volum și greutate, chiar dacă e vorba de mobilier destinat prichindeilor.

Birou

În transportul de mobilă, bunurile pot consta și în scaune de tot felul, inclusiv de birou, chiar scaune manageriale, pline de piele și suficient de mari încât să reprezinte ceva serios. Pentru toate, grija trebuie să fie foarte mare în transport. Biroul de acasă, corpurile de lucru, rafturile – pline toate de documente, de produse de papetărie, vor fi transportate cu tot cu al lor conținut ambalat în cutii. Cine își asumă această misiune dacă nu o firmă care prestează transport mobilă la nivel profesionist în fiecare zi, precum SprintMove Company?

Bucătărie

Bucătăria trebuie transportată și ea, poate de către aceeași firmă de transport mobilă București ca cea menționată mai sus, cu toate piesele de mobilier specifice. Masca de chiuvetă, blatul de bucătărie, corpul suspendat, setul de masă și scaune, toate sunt destul de grele și foarte utile și de aceea foarte importante ca marfă.

Baie

Mobilierul de baie este foarte pretențios în sensul în care orice lovitură se va vedea imediat, orice colț spart compromițând întreaga oglindă de la dulapul de baie. La fel și suprafețele cromate sau elementele casante din plastic. Transportatorii de mobilă știu că trebuie să insiste cu materialele de protecție când vine vorba de băi și de mobilierul pentru ele.

Hol

Dulapul de pantofi, dulapul de haine, cuierele, banchetele se vor transporta și plasa în celălalt hol în cadrul unei mutări. Acest mobilier deservește atât gazdele, cât și musafirii. Dacă dimensiunile sunt mari sau dacă sertarele sunt numeroase, etichetarea corectă e foarte importantă atunci când se organizează marfa pentru un transport de mobilă fără evenimente.

De interes:  Componentele de cost ale serviciului de transport mobilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.