56 locuri de muncă vacante în Banatul Montan

56 de locuri de muncă sunt vacante în Banatul montan. Cele mai multe posturi disponibile sunt la Oțelu Roșu, 20, unde sunt disponibile 10 posturi de montator, reglor și depanator de aparate și echipamente electronice și câte 10 posturi de operator la masini-unelte cu comanda numerica.

La Reșița sunt vacante 13 posturi în total, dintre care câte unul administrator societate comercială, agent curier, agent de securitate, agent reclama publicitară, consilier juridic, consilier/expert/inspector/referent/economist în management, încasator și cititor contoare de energie electrică, gaze, apă , lucrător bucătărie, reprezentant comercial, proiectant inginer mecanic și unul de vânzător.

La Bocșa de un ajutor ospătar și de un manipulant mărfuri. La Bozovici angajatorii pun la dispoziție un post de femeie de serviciu. La Moldova Nouă este nevoie de un agent de vânzări. La Oravița este nevoie de câte un electrician auto, muncitor necalificat în silvicultură, ajutor bucătarie, pizzar, șofer de autoturisme și camionete, șofer autocamion/mașină de mare tonaj agent securitate, secretară și vânzător.

De interes:  Avarie în rețeaua de apă la Băile Herculane – Banat FM

Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro la sectiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.