4 Dispozitive inteligente pentru o casa inteligenta

Trăim în era tehnologiei, era în care totul este setat parca la o viteza mai mare. Avem atât de multe dispozitive în jurul nostru menite sa ne facă viata mai ușoară. Mediul online este plin de informații și produse la doar un unlink si un click distanță. In timp ce totul este mai ușor de făcut, chiar dacă nu ești adeptul dispozitivelor de ultima generație, tot te v-ei bucura daca ai cumpăra câteva gadgeturi care îți v-or face viata mult mai ușoară. Ca părinte poți alege dispozitive care v-or face viata de părinte sa para mai simpla, cum ar fi o un dispozitiv care sa îți monitorizeze non-stop bebelușul și sa îți transmită imagini live din camera lui te telefonul tău smart. Cu siguranță ti de pare o idee buna sa știi ca îți poți lăsa bebelușul singur și sa îți faci treaba prin casă.

Exista o mulțime de dispozitive care pot face din casa ta o casa smart. Există dispozitive care pe lângă ca îți ușurează activitățile din fiecare zi, minimalizează în același timp și costurile de energie.

De interes:  Peste 50 de milioane de lei! În primăvară se deschide șantierul la drumul ce leagă Timișoara de Autostrada A1

Iată câteva dispozitive pentru o casa smart

  1. Asistentul personal din oglinda. Ești un om de afaceri ocupat? Ai vrea sa poți avea și acasă o secretara care sa te ajute sa îți gestionezi mail-ul și evenimentele la care trebuie sa participi? Atunci poți alege acest dispozitiv care trensforma oglinda ta într-un asistent personal inteligent care se activează atunci când îți recunoaște fata și îți aduce aminte de evenimentele din calendar, îți spune despre vreme și mailuri, poate sa îți facă și un selfie tot ce trebuie sa faci e sa ii faci cu ochiul. Interesant nu?
  2. Mopul robot. Dacă te-ai saturat sa cureți podelele în fiecare zi, poți seta robotul sa o facă în locul tău. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci soluția și sa ii atașezi laveta de curățare și el își v-a face singur treaba în timp ce tu poți face altceva. Poți petrece mai mult timp cu familia alegând acest mop.
  3. Termostat cu reglare automata. Acest termostat învață preferințele tale despre temperatura și le ajustează în cazul în care ai nevoie, de asemenea îți protejează facturile fiind un bun econom. În cazul în care ieși din casa oprește sau reduce căldura pentru a consuma mai puțin.
  4. Aspirator inteligent. De obicei aspiratoarele sunt grele sau greu de manevrat, acest aspirator rămâne într-un singur loc, doar maturi praful înspre el și el o sa aspire orice murdărie.
De interes:  Dragoste în detalii: Cum să-ți surprinzi iubitul cu gesturi romantice în această lună

Alege și tu sa ai o casa mai inteligenta cu ajutorul unor aparate de ultima generație menite sa îți ușureze munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.