3 piese noi de la Alina Eremia: „Printre cuvinte”, „Anotimpuri” și „Dragoste nu-i” – Banat FM

Alina Eremia are o putere uimitoare de a se reinventa și lansează simultan 3 piese, pline de sensibilitate: „Anotimpuri”, „Printre cuvinte” și „Dragoste nu-i”.

„Printre cuvinte” este o melodie a paradoxurilor universului romantic:„Uite unde ne-a adus dragostea / Nu ne putem repara / E vina mea că-i vina ta / Mă faci să simt ce nu aș vrea. Refrenul creaza dependenta, iar linia melodică este coloana sonora perfecta pentru inceputul toamnei: „Ce ne spunem atunci când nu ne vorbim? Putem să ne mințim, dar liniștea nu minte.”

„Anotimpuri” aduce o senzatie de singurătate în doi: „Amândoi ne-am folosit / Ne-am agatat de sentimente /Ne-am mințit că ne iubim/ Când noi căutam defecte.” Pentru versurile acestei piese, Alina a colaborat cu artistul The Motans, iar povestea construită pune accentul pe dependența de cel iubit și ruperea legăturii cu realitatea.

„Dragoste nu-i” încheie capitolul celor 3 piese, aducând în discuție resemnarea despărțirii: „Dragoste nu-i / În bătaia vântului m-ai lăsat tu / Cui m-ai lăsat acum.” Deși cele 3 piese sunt entități separate, de sine-stătătoare, ele capata mai multă forță împreună, asemena unor capitole ale aceluiasi roman.

De interes:  Societatea Timișoara protestează față de o sentință care ar putea duce la modificarea unei piețe istorice

Alina Eremia a declarat: „ Vă prezint 3 etape care reprezintă parcursul unei relații deteriorate în timp. Cu siguranță ne-am întrebat de multe ori dacă iubirea este rezolvarea tuturor problemelor. Este? Gândurile așternute pe hârtie te pot face uneori să-ți dai seama că nu mai ai aripi să zbori. Ai simțit vreodată că vrei să pleci, dar nu ai avut curaj să accepți realitatea? “Printre cuvinte” vorbește despre lucrurile care nu se rostesc dar care plutesc în aer, se simt, nu le poți nega și cu cât rămân nespuse, cu atât îndepărtează. Și ajungem la “Anotimpuri”, care povestește despre etapa care a urmat, când deja sunt multe resentimente la mijloc(“am ajuns să ne urâm în secret”) dragostea s-a stricat, și nu se mai poate repara.( N-am știut să ne iubim perfect). Dar ce mai rămâne când “dragoste nu-i”?”

Alina Eremia este o cântăreață care reușește să ajungă mereu în vârful topurilor, are o putere uimitoare de a se reinventa. Artista este cântăreață, actriță și fost membră a trupei LaLa Band și a reprezentat România în concursul de juniori Eurovision 2005 cu piesa „Țurai”. Alina a jucat în serialul „Pariu cu viața”, a participat la emisiunea „Dansez printre stele” de pe Antena 1 și a fost în juriul Next Star.

De interes:  Polițiștii rutieri au verificat 4.000 de mașini cu numere străine. Un sfert dintre șoferii lor au fost amendați

Alina a studiat pian la Școala de Muzică și Arte Plastice. De asemenea, a dublat pentru Disney România fiind vocea lui Pocahontas în „Pocahontas I” și „Pocahontas II: Călătorie spre o nouă lume” și vocea lui Belle în „Frumoasa și Bestia”, „Frumoasa și Bestia: Crăciunul fermecat” și „Lumea Magica a lui Belle”.

Printre cele mai îndrăgite și apreciate piese ale artistei, se numără: „Doar noi” feat. Mark Stam cu peste 15 milioane de vizualizări pe Youtube, „Tatuaj” cu peste 13 milioane de vizualizări, „De sticlă” cu peste 10 milioane de vizualizări, „69” cu peste 6 milioane de vizualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.