Zodiile de bărbați care te trădează când îți e lumea mai dragă. Horoscopul infidelității

Infidelitatea este un subiect tot mai dezbătut în ultima perioadă, fiindcă tot mai multe persoane calcă strâmb în relațiile pe care le au. Din diverse motive, aleg să își trădeze fără milă partenerii și să se arunce în brațele altcuiva. Evident, vina nu aparține întotdeauna doar făptașului, dar putem delimita clar semnele zodiacale tentate să înșele fără a fi provocate.

Berbec

Masculul născut sub acest semn zodiacal este dornic de a se avânta în cât mai multe escapade romantice. Adoră să facă față provocărilor de orice fel, mai ales că firea lui se încadrează perfect în tipologia „amantului”: este pasional, curajos și mereu pregătit să cadă în ispită. Totuși, nu știe să mintă și nu ar putea să ascundă o relație extraconjugală. Fiind adept al sincerității, preferă să recunoască dacă a greșit și chiar să îi ceară partenerei o nouă șansă. Chiar dacă va încerca să promită că nu va repeta fapta, nu are cum să se țină de cuvânt. El crede cu tărie ceea ce rostește, dar instinctul său este mai puternic și nu îi dă voie să își ducă planurile la bun sfârșit.

De interes:  COVID-19. Situaţia la zi, în fiecare judeţ!

Balanță

Bărbatul Balanță înșală foarte rar fără motiv. În general, o face dacă se simte neglijat în relația pe care o are și după ce încearcă, în nenumărate rânduri, să își exprime nemulțumirile în fața iubitei/soției. Când vede că nevoile îi sunt ignorate, nu se mai uită înapoi și trece direct la fapte, căutând afecțiune în altă parte. Tinde să rămână pentru multă vreme în triunghiuri amoroase, încercând să păstreze ambele femei în viața sa, scrie divahair.ro. Este foarte vulnerabil când vede domnișoare frumoase și cochete, lăsându-se vrăjit de farmecul lor. Odată ce a prins gustul partidelor de amor cu mai multe femei, nu va dori să se renunțe la acest obicei. Uneori chiar nu realizează că este imoral ce face.

Săgetător

Săgetătorul are în tolba sa toate săgețile lui Cupidon, pe care le aruncă în toate prezențele feminine atrăgătoare care îi ies în cale. Știe cum să ascundă că are o amantă și, dacă l-ai prins cu o minciună, ar trebui să te gândești că între voi mai există multe altele pe care le-a acoperit foarte bine. Este calm, controlat și uneori destul de rece, așa că poate să ducă o viață dublă fără să dea de bănuit. Principalul motiv pentru care devine infidel este monotonia. Odată ce apare plictiseala în cuplul său, va face tot posibilul să nu se lase cuprins de ea. Când realizează că relația nu mai duce spre un drum firesc, recunoaște că s-a reorientat și dă uitării tot ce a trăit lângă persoana care nu i-a oferit varietate în fiecare zi.

De interes:  Înlocuiți de tehnologie în revoluția industrială, caii își revendică pământurile. Expoziție inedită la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.