Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 610 de război.

UPDATE 7:10 – Zelenski cere noi sancțiuni împotriva Rusiei

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, susţine că sancţiunile împotriva Rusiei trebuie înăsprite.”Fiecare lovitură rusească, în special unele atât de îndrăzneţe ca acelea care vizează centrale nucleare şi alte facilităţi critice, reprezintă un argument că presiunea asupra statului terorist este insuficientă”, afirmă el.

Zelenski a afirmat, în mesajul transmis miercuri seară, că în oraşul Slavuta din regiunea Hmelnîţki continuă evaluarea pagubelor provocate de explozia dronelor ruseşti.

UPDATE 5:00 – Putin, de neoprit! Rusia anunță că a testat cu succes lansarea unui ATAC NUCLEAR masiv de represalii de pe uscat, din mare și din aer

Rusia şi-a testat cu succes capacitatea de a lansa un atac nuclear masiv de represalii de pe uscat, de pe mare şi din aer, în cadrul unui exerciţiu care se pare că a fost supervizat chiar de preşedintele rus Vladimir Putin de la biroul său din Kremlin. Informația a fost relatată de mai multe media internaționale care citează un comunicat de presă al preşedinţiei ruse.

De interes:  Un nou COD GALBEN de vreme rea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.